Ι.ΣΤ.Ο.Σ.

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ


ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ – BLATTODEA, BLATTARIA

To NATO φαίνεται αποφασισμένο, οι λαοί της Ευρώπης να περάσουν τον χειμώνα, παγωμένοι και στο σκοτάδι, και να τρέφονται με παράξενες τροφές με βάση τα έντομα, βγαλμένες από έναν φρικώδη αντι-Τσελεμεντέ του Bill Gates.

Γιατί τα γερμανικά μπιφτέκια ξαφνικά δεν φτάνουν ή δαιμονοποιούνται; Γιατί οι Πολωνοί, που ζουν σε μια χώρα με τεράστια κοιτάσματα άνθρακα, πληρώνουν εκβιαστικές τιμές για την ενέργεια; Η Ρωσοφοβική Ιρλανδία, δεν έχει αποθέματα πετρελαίου έκτακτης ανάγκης και εξαρτάται για ηλεκτρική ενέργεια από το Ηνωμένο Βασίλειο, που επίσης εξαρτάται από τη Νορβηγία, η οποία έχει προειδοποιήσει το Η.Β. ότι στις παρούσες συνθήκες, δεν θα την υποστηρίξει… Γιατί να παγώσουμε όλοι στο σκοτάδι;

Γιατί ο Bill Gates, ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης γης στην Αμερική, μας λέει να τρώμε συνθετικά τρόφιμα ; Τι στόχο έχει η αντικατάσταση της παραδοσιακής τροφικής μας αλυσίδας με κατσαρίδες, ακρίδες και άλλες «λιχουδιές» προορισμένα για τον ουρανίσκο ποντικών παρά των ανθρώπων; Γιατί η Ιρλανδία (και όχι μόνο) ερημώνει την επαρχία της και ωθεί τους πολίτες στις πόλεις, όπου αμερικανικές πολυεθνικές εταιρείες υπαγορεύουν υπέρογκα ενοίκια που πρέπει να πληρώσουν για να ζήσουν εκεί;

Πόσο τυχαίο είναι ότι, αυτές οι παράλογες πολιτικές, αυτοί οι άλογοι κανόνες, άρχισαν να επιβάλλονται μετά από δεκαετίες απαξίωσης της παιδείας, σε όλες τις λεγόμενες δυτικές χώρες; Τα συστήματα μόρφωσης απέτυχαν
(ή ίσως και να πέτυχαν) η εκπαίδευση έγινε αστεία και τα πανεπιστήμια μήτρες παραλογισμού πολιτικής ορθότητας και αυτοκαταστροφικής φιλοσοφίας. Το ευθύ αποτέλεσμα (ο στόχος;) είναι οι λαοί, οι πολίτες, να απωλέσουν τις αναλυτικές τους ικανότητες.

Φτάσαμε στην εποχή που το World Economic Forum, μέχρι σήμερα αναπτυσσόμενο στην σκιά, βγήκε στο φως και παρουσίασε τα σχέδιά του για την αντιμετώπιση του σημερινού εξελισσόμενου οικονομικού τοπίου.
Σχέδια απάνθρωπα, σχέδια τερατώδη, σχέδια διαστροφικά.
Σχέδια όμως που εφαρμόζουν, άλλος λίγο άλλος περισσότερο, σχεδόν όλοι οι ηγέτες του «δυτικού» κόσμου, αφού σχεδόν όλοι οι ηγέτες του «δυτικού» κόσμους είναι προωθημένα παρασκευάσματα του WOF.

Και είναι αυτά τα σχέδια, που υποστηρίζονται (επιβάλλονται ουσιαστικά) από τη δύναμη του ΝΑΤΟ.
Κοιτάξτε τους αγρότες της Ευρώπης που ξεσηκώνονται, στην Ολλανδία, το Βέλγιο, την Γερμανία. Ξεσηκώνονται με σύνθημα «Όχι αγρότες! Όχι φαγητό!». Αυτοί οι αγρότες και όλοι σαν αυτούς, οδηγήθηκαν να επενδύσουν σε μεγάλο βαθμό σε μηχανήματα ώστε να είναι αποτελεσματικοί (και χρεώθηκαν μέχρι το μεδούλι). Αλλά τώρα, η Tesco και η Walmart δηλώνουν ότι αυτό το μοντέλο είναι περιττό ! Οι Ευρωπαίοι αγρότες καταστρέφονται προς όφελος των αμερικανικών κολοσσών, δια μέσου ενός υποχθόνιου σχεδίου.

Ο τερματισμός της γεωργίας στις χώρες της Μπενελούξ και στη Γερμανία με το μποϊκοτάρισμα των ρωσικών λιπασμάτων προς όφελος της Πράσινης Ατζέντας του Klaus Schwab, θέτει ένα τέλος στην αγροτική αφθονία που απολαμβάνουν οι Ευρωπαίοι μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Καθώς ο Macron, η Truss και οι άλλοι Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν υπογράψει κι εφαρμόζουν αυτή την στρατηγική, υπακούοντας ουσιαστικά σε ΝΑΤΟικές εντολές, το αποτέλεσμα είναι να διαταράσσεται συθέμελα και ίσως μοιραία, η ευρωπαϊκή παραγωγική κοινωνία.

Αυτό είναι το ξεκάθαρο συμπέρασμα από τα στοιχεία που έχουμε μπροστά μας. Ένα συμπέρασμα που επιβεβαιώνει όχι μόνο τα δηλωμένα επιχειρηματικά σχέδια του World Economic Forum αλλά και αυτά που προωθεί το ΝΑΤΟ και η ΕΕ. Το γεγονός ότι η κατανάλωση εντόμων είναι σήμερα σχεδόν εγκατεστημένη στα μενού (αφού υπάρχουν και τώρα που μιλάμε πολλά σχετικά τρόφιμα στα ράφια) δείχνει την επιτυχία αυτής της πολιτικής.

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες άβουλοι, φαίνονται να αποδέχονται την πτώση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών τους, που οσονούπω θα φάνε ότι έντομο υπάρχει στο κελί τους, ως νέοι «Πεταλούδες» και θα οδηγηθούν σε εκκλησίες ή παμπ που θα χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση για να μείνουν ζεστοί την νύχτα.

Τα δηλητηριώδη ΜΜΕ θα γεμίζουν τον «αέρα» με ενημερώσεις για την ζωή της Meghan Markle και του Κλόουν Πρίγκιπα, ή τις νουθεσίες του παιδιού Δαλάι της οικολογίας της Greta Thunberg, και θα δείχνουν πόσο αυτοί γκρινιάζουν για τις σκληρές ζωές τους.

Και έτσι η καθοδική σπείρα θα συνεχιστεί, με νέους κύκλους φτώχειας να εμφανίζονται, μια επερχόμενη πραγματικότητα που θα κάνει την αθλιότητα της κόλασης του Δάντη να μοιάζει με κατασκήνωση διακοπών.
Αλλά για αυτή την καθοδική σπείρα δεν μπορεί πια να κατηγορηθεί ο Πούτιν.

Σε αντίθεση με ό,τι λέει ο ανόητος πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, της Ελλάδος ή της Φινλανδίας, αυτοί και οι κυβερνήσεις τους, όπως και οι άλλοι κλώνοι της Αμερικής, είναι πρωτίστως υπεύθυνοι για τις τεράστιες αυξήσεις του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή αυξάνοντας τους δικούς τους μισθούς και έξοδα, επιτρέποντας σε αμερικανικές πολυεθνικές εταιρείες να στρεβλώνουν και να μοχλεύουν τις αγορές, κλείνοντας τα εργοστάσια λιπασμάτων μας και παραδίδοντάς μας σε μια επισιτιστική και ενεργειακή κυριαρχία, άνευ προηγουμένου.

Και έτσι τίθεται το ερώτημα, πώς όσοι από εμάς επιζήσουμε από αυτή τη συνεχιζόμενη Αποκάλυψη θα μπορέσουμε να ανακτήσουμε τα ηνία της εξουσίας και να χτίσουμε ξανά;

Προσέξτε όμως. Μια πιθανή αλλαγή αυτής της πορείας, ή κάποιο ανάχωμα, ή μια πολιτική-πολιτιστική επανάσταση που θεωρητικά θα μπορούσε να διαλύσει αυτά τα σχέδια, δεν θα έλθει από «καλούς Σαμαρείτες» αλλά από εκείνους τους ερυθρόαιμους άνδρες και γυναίκες, που μπορούν να αντισταθούν, να οργανώσουν, να εκπαιδεύσουν και να κινητοποιήσουν. Έτσι όπως έκαναν οι προπάτορές μας σε τόσες και τόσες σελίδες της ιστορίας όταν κάποιοι άλλοι προσπάθησαν (σε σαφώς μικρότερη κλίμακα) να ισοπεδώσουν και υποδουλώσουν ολόκληρες φυλές.

Επειδή οι υπηρεσίες πληροφοριών του ΝΑΤΟ τα γνωρίζουν όλα αυτά, είναι αποφασισμένες να εξαλείψουν όλους τους πραγματικούς ή πιθανούς διαταράκτες, μαζί με τους οργανωτικούς τους κόμβους και τα επιχειρησιακά τους σχέδια.

Είμαστε μάρτυρες όχι μόνο των εκστρατειών μίσους εναντίον όλων των Ρώσων, Ιρανών και Κινέζων, αλλά και της εξωτερικής ανάθεσης λογοκρισίας στο Facebook και παρόμοιους μολυσμένους οργανισμούς. Δείτε πώς οι Hunter Biden, Hillary Clinton, Extinction Rebellion, ANTIFA, FEMEN, και άλλα «περιουσιακά στοιχεία» του ΝΑΤΟ επιτρέπεται να παραβιάζουν τους νόμους κατά βούληση και πώς οι Αυστραλοί , Ρώσοι και Γερμανοί δημοσιογράφοι είναι οι σημερινοί «διωκόμενοι χριστιανοί».

Δυστυχώς δεν αρκεί πλέον μια απλή ή σύνθετη πολιτική λύση. Δεν αρκεί μια τεχνοκρατική προσέγγιση. Χρειάζεται να προηγηθεί μια πολιτιστική επανάσταση (επί+ανίστημι). Ο εκ νέου ενθρονισμός των αξιών και η αποκαθήλωση των διαστροφικών σχεδίων, πριν να μπορέσει κάποιο πολιτικό σχέδιο να αναδιαρθρώσει και ανασυνθέσει τους κοινωνικούς ιστούς.

Η σύγκρουση βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι δυνάμεις του σκότους είναι ισχυρές και κερδίζουν. Μην ξεχνάμε πάντως ότι η νύχτα είναι πιο σκοτεινή, μόλις πριν την αυγή.

Υπάρχει σήμερα, ένα φάντασμα που στοιχειώνει αυτήν τη στιγμή την Ευρώπη και δεν είναι το μανιχαϊστικό φάντασμα του κομμουνισμού αλλά, μάλλον, το φάσμα δεκάδων εκατομμυρίων διαδηλωτών που μάχονται τον Macron, τον Martin, την Truss, τη von der Leyen και τους άλλους τιποτένιους που χρησιμοποιούν οι Ηνωμένες Πολιτείες για να εξοντώσουν την Ευρώπη.

Είμαστε γιοί ηνίοχων στο άρμα του Απόλλωνος, είμαστε κόρες της Εστίας και της Αφροδίτης.
Θα αρνηθούμε να φάμε σκουλήκια, θα αρνηθούμε να παγώσουμε στο σκοτάδι. 

Κρίτων

Μοιραστείτε το στο Twitter !


"Αν κάποιος μάθει καλά Ελληνικά, μπορεί να βρει σχεδόν ολόκληρη την ποίηση στον Όμηρο" Ezra Pound


2022 copyright istos.net.gr