Ι.ΣΤ.Ο.Σ.

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΝΤΟΥΓΚΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΡΩΣΙΚΉΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

Σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μια λυσσαλέα προπαγανδιστική εκστρατεία να εμφανιστεί η δολοφονία της δημοσιογράφου και ακτιβίστριας Ντάρια Ντούγκινα ως έργο ρωσικών κύκλων που αντιπολιτεύονται τον Πούτιν και της απόφασης του να εισβάλει στην Ουκρανία.
Ας δούμε λοιπόν πως εξελίσσεται η έρευνα για την δολοφονία και αν τα trolls (μετ.: σκόπιμα ανόητοι με επιτηδευμένες παραπλανητικές θέσεις) της αντιρωσικής προπαγάνδας διακονούν έστω κάποια ψήγματα αληθείας.

Ο Αλεξάντερ Ντούγκιν, καθηγητής με τρία διδακτορικά, πολύγλωσσος, συγγραφέας δεκάδων βιβλίων, είναι ένας φιλόσοφος της σύγχρονης Ρωσίας ο οποίος έχει δαιμονοποιηθεί από την Δύση ως ιδεολογικός εχθρός της παγκοσμιοποίησης και της ιμπεριαλιστικής πολιτικής του ΝΑΤΟ. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο έγινε στόχος της εφιαλτικής τρομοκρατικής επίθεσης. Είναι στόχος ειδικά για την Δύση, είναι προορισμός δολοφόνων που εκχέονται από δυτικές μυστικές υπηρεσίες . Το αυτοκίνητο στο οποίο ανατινάχθηκε η κόρη του Ντάρια θα το οδηγούσε ο ίδιος, αλλά την τελευταία στιγμή επιβιβάστηκε σε άλλο όχημα. Έτσι, ο Ντούγκιν δεν ήταν σημαντικός στόχος μόνο για τα ανδρείκελα του ΝΑΤΟ στο Κίεβο, αλλά για την Δύση η τρομοκρατική επίθεση εναντίον του θα μπορούσε να προκαλέσει την μέγιστη απήχηση.

Αυτό που σαφώς εννοούμε είναι ότι τα κύρια ενδιαφερόμενα μέρη προφανώς δεν βρίσκονται στο Κίεβο.
Η όλη δολοφονία έχει σαφή δυτική υπογραφή. Από τον σχολαστικό σχεδιασμό του εγκλήματος και την οργάνωση της συνοριακής διέλευσης της Ουκρανής εκτελέστριας Νατάλια Βοβκ μέχρι της επιλογής της (ποιος θα υποψιαζόταν μια μητέρα με την κόρη της;), μέχρι της σχολαστικής παραγωγής πλαστών ταυτοτήτων και πλαστών χαρτιών για τις πινακίδες κυκλοφορίας του αυτοκινήτου της.

Μια εβδομάδα μετά την δολοφονία υπάρχουν όλο και περισσότερα γεγονότα και αδιάσειστα στοιχεία. Η δολοφονία της Ντάρια Ντούγκινα εξιχνιάστηκε από την ρωσική FSB μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Παρά τις προσπάθειες τους, οι εγκέφαλοι της κρατικής τρομοκρατικής επίθεσης δεν κατάφεραν να καλύψουν τα ίχνη τους.
Η Νατάλια Βοβκ, μια 43χρονη πράκτορας της μυστικής υπηρεσίας της Ουκρανίας SBU, είναι πλέον ο κύριος χαρακτήρας σε αυτήν την ποινική υπόθεση, ήταν αυτή που διέπραξε την δολοφονία της κόρης του Αλεξάντερ Ντούγκιν, πιθανότατα υπήρξαν και συνεργοί οι οποίοι διέφυγαν λίγο πριν την δολοφονία. Εντός ολίγων ωρών θα εκδοθεί από τις ρωσικές υπηρεσίες διεθνές ένταλμα σύλληψης για την Βοβκ και τους συνεργούς ή συνεργό της.

Το αφήγημα της αγγλοσαξονικής προπαγάνδας περί ρωσικών κύκλων που ευθύνονται για την δολοφονία της Ντούγκινα ήδη έχει καταρρεύσει, τουλάχιστον για αυτούς που διαθέτουν πέντε δράμια μυαλό. Η δολοφονία που είχε ως αρχικό στόχο τον Ντούγκιν οργανώθηκε από δυτικές μυστικές υπηρεσίες και εκτελέστηκε από τα ανδρείκελα του Κιέβου. Τα trolls ας συνεχίσουν την κατασκευή αφηγημάτων, εξ άλλου πως θα δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους;

Λ. Ιουστινιάνης

 

Μοιραστείτε το στο Twitter !


"Απ’ όλους τους λαούς, οι Έλληνες ονειρεύτηκαν το όνειρο της ζωής με τον πιο όμορφο τρόπο" Βόλφγκανγκ Γκαίτε


2022 copyright istos.net.gr