ΑΓΡΟΤΕΣ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ»… ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ «ΣΩΤΗΡΕΣ»…

Η μαζικότητα των απεργιακών κινητοποιήσεων των Γερμανών αγροτών, είναι εκπληκτική! Η Γερμανία καθημερινά παραλύει για ώρες καθώς μαζί με τους αγρότες τώρα και οι ιδιοκτήτες φορτηγών, κλείνουν τους δρόμους, διαμαρτυρόμενοι για τα αυτοκτονικά φορολογικά μέτρα που η κυβέρνηση θέλει να επιβάλλει.

Και επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που, μέτρα σχεδιασμένα για τον στραγγαλισμό της αγροτικής οικονομίας εφαρμόζονται στην τάξη των Γερμανών αγροτών, δεν ζητούν πλέον την απόσυρση των μέτρων αλλά την παραίτηση της κυβέρνησης.

Οι κινητοποιήσεις αυτές, έρχονται να πάρουν την σκυτάλη από εκείνες των Ολλανδών αγροτών, που ήταν επίσης μαζικότατες, αλλά οι απόλυτοι αριθμοί στην Γερμανία, είναι τεράστιοι σε σύγκριση με την Ολλανδία. Η χώρα συγκλονίζεται από διαδηλώσεις, αποκλεισμούς δρόμων και κτιρίων και ισχυρά χτυπήματα στην αγορά τροφίμων.

Ποια είναι η κάλυψη τέτοιων συνταρακτικών και πολυπληθών εκδηλώσεων ενός κεντροευρωπαϊκού λαού; Σχεδόν μηδενική. Κι αν δεν υπήρχαν πολλοί ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι που ανεβάζουν ρεπορτάζ, φωτογραφίες και videos στα λίγα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δεν είναι φιμωμένα, το θέμα δεν θα έβλεπε καθόλου δημοσιότητα, σε μια παντελώς ηλίθια προσπάθεια της Γερμανικής κυβέρνησης και των συνενόχων της στην Ε.Ε. να κρύψουν την αλήθεια. Και είναι ηλίθιο κάτι τέτοιο γιατί, πως είναι δυνατόν να κρύψεις ότι οι δρόμοι δεν λειτουργούν, τα καταστήματα δεν έχουν τρόφιμα και ένας στους 4 Γερμανούς είτε απεργεί είτε γνωρίζει κάποιον που απεργεί;

Όμως, αυτές οι κυβερνήσεις που λειτουργούν για την προώθηση των συμφερόντων της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας και της ατζέντας μετανθρωπισμού, δεν ενδιαφέρονται για την αλήθεια, δεν ενδιαφέρονται για τους πολίτες και δεν ενδιαφέρονται για την πρόοδο και την ευημερία.

Σαν  ναρκομανείς – αρχομανείς ενδιαφέρονται μόνο για την συμμετοχή τους στο επόμενο «συνέδριο» όπου οι πραγματικοί αρχηγοί θα σφίξουν το χέρι στις μαριονέτες και θα τους πουν, μπράβο.

Η δικαιολογία εδώ: η κλιματική κρίση. Κάποιοι έχουν αποφασίσει πως η καλλιέργεια της γης επιβαρύνει τον πλανήτη και συνεπώς πρέπει να σταματήσει. Η ανθρωπότητα θα πρέπει να ζήσει χωρίς πρωτεΐνη, και η αβιταμίνωση πρέπει κυριαρχήσει στις κοινωνίες, ώστε ο έλεγχος τροφίμων να καταστήσει τις κοινωνίες υποτακτικές.

Στην επιδίωξη αυτού του στόχου, πρέπει να μισήσουμε την γεωργία, την κτηνοτροφία, την αλιεία και οπωσδήποτε τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτούς τους τομείς. Γιατί;

Γιατί όποιος εργάζεται στην γη, γνωρίζει από κανόνες, από πειθαρχία και από επιβίωση. Όποιος εργάζεται στην γη, αναπτύσσει μια φιλοσοφία ζωής γνήσια, που του δίνει την δυνατότητα να διακρίνει ανάμεσα στις ουσιαστικές ανάγκες και στις ψευδεπίγραφες που δημιουργεί το σύστημα.

Όποιος εργάζεται στην γη, δεν πρόκειται ποτέ να φάει τεχνητό κρέας ή να φορέσει μάσκες εικονικής πραγματικότητας. Δεν υπάρχει τίποτε που τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας μπορούν να δώσουν, ομορφότερο από τις χιλιάδες διαφορετικές μυρωδιές του δάσους ή τους χιλιάδες συνδυασμούς φωτός της πεδιάδας ή της έξαψης να κυριαρχείς στα κύματα μέσα σε ένα ψαράδικο.

Η στοχοποίηση των αγροτικών πληθυσμών και του αγροτικού προϊόντος, είναι η μητέρα των μαχών της μετανθρωπικής επερχόμενης φρίκης και της κυριαρχίας του ανθρώπου στον πλανήτη μας.

 Στ’ αλήθεια, ποιον εμπιστεύεστε εσείς; Έναν αγρότη ή έναν πολιτικό;

Αχιλλέας Ξανθάκης

tweet
fb-share-icon
Insta
Tiktok