ΟΙ “ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ” ΕΓΕΙΡΟΥΝ ΘΕΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ

Μεταφέρουμε σήμερα μιαν αναμενόμενη είδηση που αλλιεύσαμε στην ιστοσελίδα Conserva. Αφορά την επίσημη προπαγάνδα μέσω ημερίδων για δικαιώματα, εναντίον της Ελλάδος.

Την χαρακτηρίζω αναμενόμενη, διότι όλοι όσοι εκφράσαμε την αντίθεσή μας με την αναγνώριση των Σκοπίων ως Βόρεια Μακεδονία, προειδοποιήσαμε πως αυτό θα ήταν το επόμενο βήμα. Και όσοι στήριξαν και υπέγραψαν την συνθήκη αναγνώρισης, διαφωνούσαν μαζί μας, αλλά σίγουρα μέσα τους το ηξεραν.

Να λοιπόν, που οι γείτονες της FYROM μας επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο. Ένα κράτος μηδαμινής ουσίας και υποστάσεως, που την στιγμή της υπογραφής της Συνθήκης των Πρεσπών, ήταν έτοιμο για διάλυση, ξεδιπλώνει μιαν επιχείρηση μείωσης του Ελληνικού κύρους και υφαρπαγής Ελληνικού πολιτισμού ιστορίας και εδαφών.

Η είδηση ας ειναι και μια απάντηση στους σεβαστούς αναγνώστες που θεώρησαν πρόσφατο κείμενό μας με τίτλο ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ – ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΤΗΣ ΕΕ” κάπως υπερβολικό και άκαμπτο.

Δείτε παρακάτω την είδηση απο το Conserva
—————

Απόλυτη πρόκληση: Οι Σκοπιανοί έσβησαν την Ελληνική σημαία από τον Λευκό Πύργο στην αφίσα του προκλητικού συνεδρίου.

Πλάκα εις βάρος μας με την ανοχή της Ελληνικής κυβέρνησης.

Νέα θρασύτατη πρόκληση από τους Σκοπιανούς που διοργάνωσαν στην Θεσσαλονίκη το συνέδριο “για τα δικαιώματα των μειονοτήτων”

Στις 21 Οκτωβρίου, η μη κερδοσκοπική οργάνωση “Μακεδονικό Κίνημα για την Προώθηση της Μητρικής Γλώσσας” διοργάνωσε στο ξενοδοχείο “Holiday Inn Thessaloniki Hotel”συνέδριο σχετικά με τις “διεθνείς συνθήκες για τα δικαιώματα των μειονοτήτων”.

Εκτός από μια σειρά προκλήσεων κατά της Ελλάδος, της ελληνικότητας της Μακεδονίας αλλά και παραβιάσεων της κατάπτυστής “συμφωνίας των Πρεσπών” που παρατηρήθηκαν, αλγεινή εντύπωση προκαλεί η προκλητική αφαίρεση με μοντάζ της ελληνικής σημαίας από τον Λευκό Πύργο, τον οποία μοστράριζαν στην σχετική αφίσα της διοργάνωσης.

Η συγκεκριμένη πρόκληση είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι 
καθώς η άρνηση της ύπαρξης του ελληνισμού στην μητρική του γη είναι πλέον άνευ προηγουμένου.

Conserva – The Crew

tweet
Insta
Tiktok