ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ – ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΩΝ

Είναι πάρα πολλές οι ειδήσεις, που φτάνουν στα αυτιά μας και προκαλούν ρίγη. Μερικές όμως είναι τόσο φρικιαστικές που μας αφήνουν σε κατάσταση σοκ.

Η λατινοαμερικάνα Jazmin Paez 18 μόλις ετών, συνελήφθη στο Μαϊάμι γιατί προσέφερε 3.000 δολλάρια για την δολοφονία του 3χρονου παιδιού της!

Αυτό από μόνο του είναι σοκαριστικό. Ακόμη πιο σοκαριστικό είναι όμως ότι, η κατηγορούμενη προσέφερε αυτά τα χρήματα σε ιστοσελίδα – παρωδία, η οποία είναι φτιαγμένη σαν να νοικιάζει πραγματικά εκτελεστές!
Μάλιστα στο παρελθόν είχε συλληφθεί ένας άνδρας γιατί είχε στείλει στην ιστοσελίδα τα στοιχεία του για να προσληφθεί ως hitman…

Σκεφθείτε λοιπόν τι όμορφα και αγγελικά πλασμένη κοινωνία έχουν δημιουργήσει οι αμερικανοί φιλελεύθεροι δικαιωματιστές δημοκράτες, που είναι φυσιολογικό να βγάζει κάποιος χρήματα (εν προκειμένω η ιστοσελίδα) αστειευόμενος ότι θα οργανώσει την δολοφονία κάποιου που ο πελάτης θέλει, τόσο πειστικά που κάποιοι άνθρωποι (προφανώς με προβλήματα) το πιστεύουν!!!

Σκεφθείτε ακόμη ότι σε τέτοιες «κοινωνίες πρότυπα» μεγαλώνουν 18χρονα κορίτσια που τεκνοποιούν στα 15 και ζητούν την δολοφονία του παιδιού τους στα 18… Η μητέρα – τέρας, έστειλε λεπτομέρειες και φωτογραφίες του παιδιού και του σπιτιού, ώστε ο δολοφόνος να έχει σίγουρη επιτυχία. Ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας δήλωσε πως παίρνουν εκατοντάδες τέτοιες αιτήσεις κάθε χρόνο (!!!) αλλά αυτή ήταν ιδιαίτερα λεπτομερής και προσεγμένη.

Ο πατέρας της Jazmin Paez δήλωσε ότι η κόρη του είναι ένας ταλαιπωρημένος άνθρωπος που έχει κάνει 12 χειρουργεία και υπέστη bulling στο σχολείο. Αν πράγματι είναι ένας ταλαιπωρημένος άνθρωπος, τότε η αποτυχία της αμερικανικής κοινωνίας είναι ακόμη μεγαλύτερη, αφού θα έπρεπε τουλάχιστον εκείνους με ιδιαίτερες ανάγκες να τους περιθάλπει και να μην δημιουργεί από αυτούς κοινωνικά απορρίμματα.

Τέλος σκεφθείτε ότι, η τεράστια αμερικανική πολιτική ισχύς προσπαθεί με πακτωλούς χρημάτων, στρατιώτες και ΜΜΕ να εξάγει αυτό το κοινωνικό – πολιτικό προϊόν, σε όλο τον πλανήτη. Και το προσπαθεί τόσο επίμονα και έντονα που όποιος αντιστέκεται δαιμονοποιείται, συκοφαντείται και υπόκειται σε κυρώσεις κάθε είδους.

Θέλουμε τελικά αυτό το αμερικανικό όνειρο; Και ειδικότερα εμείς εδώ στην Ελλάδα, θέλουμε να ανταλλάξουμε την Ελληνική παραδοσιακή κοινωνία του ανθρωπισμού με την ριζοσπαστική αμερικανική κοινωνία της κοινωνικής αγριότητας και παράνοιας;

Η αμερικανική κοινωνία, έχει εκτροχιαστεί και ανατρέπεται. Στην πορεία της αυτή εκδικητικά προσπαθεί να παρασύρει όποιον μπορεί μαζί της στην καταστροφή.

Γιατί άραγε; Ποιος θα ωφεληθεί;

του Αχιλλέως Ξανθάκη

tweet
fb-share-icon
Insta
Tiktok