Μια απάνθρωπα καταπιεσμένη Ελληνική Ομογένεια βρίσκεται στην Τουρκία

Μεγάλη εντύπωση διεθνώς είχε κάνει πριν λίγους μήνες μια έκθεση της ancestry.com σχετικά με την σύνθεση του σημερινού κράτους της Τουρκίας που έβρισκε ότι ένα μεγάλο ποσοστό των τούρκων είναι αποτέλεσμα του βίαιου εξισλαμισμού των ελληνικών πληθυσμών στην Ανατολική Θράκη, στην Κωνσταντινούπολη, στην Μικρά Ασία και στον Πόντο.

Επεξηγηματικά η εταιρία ancestry είναι η μεγαλύτερη εταιρία γενεαλογικών σπουδών και ιστορικών αρχείων για την καταγωγή των Εθνών και την σύνθεση των σημερινών κρατών και η παραπάνω έκθεση είναι το σύνολο των αποτελεσμάτων του τεστ DNA της ancestry που έκαναν τούρκοι πολίτες. Τώρα όσο περισσότεροι τούρκοι πολίτες κάνουν το τεστ DNA της ancestry, τόσο περισσότερες αποδείξεις έρχονται να καταδείξουν ότι στην πραγματικότητα ο τουρκικός λαός προέρχεται κυρίως από απάνθρωπα καταπιεσμένους Έλληνες προπάτορες.

Αναλυτικά η ancestry.com επισημαίνει προφανώς με διπλωματική ήπια γλώσσα ότι μετά την οθωμανική κατάκτηση του Πόντου στη σημερινή νοτιοανατολική ακτή της Μαύρης Θάλασσας της Τουρκίας, οι “Έλληνες του Πόντου υιοθέτησαν τουρκική γλώσσα και πολιτισμό και πολλοί ασπάστηκαν το Ισλάμ για να έχουν μεγαλύτερες ευκαιρίες στην τουρκική κοινωνία”. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι οι Έλληνες του Πόντου εξαναγκάστηκαν με τη βία να χρησιμοποιούν μόνο την τουρκική γλώσσα και να υποταχθούν παρά τη θέληση τους στον οθωμανικό βάρβαρο τρόπο ζωής μιας και η Τουρκία στερείται πολιτιστικών στοιχείων καθώς επίσης πάλι εξαναγκάστηκαν να ασπαστούν το Ισλάμ για να μπορέσουν να επιζήσουν στην τουρκική κατοχή». Φυσικά αυτό συνέβη σε όσους επέζησαν την φρικτή γενοκτονία των Ποντίων που πρόσφατα αναγνωρίστηκε και από την αμερικανική κυβέρνηση,

Οι επιστημονικές διαπιστώσεις της ancestry, που βασίζονται σε ένα τεστ DNA με την χρησιμοποίηση σίελου, επιβεβαιώνονται και από τον συγγραφέα Mert Kaya που έχει εκδώσει την μελέτη “Ο εξισλαμισμός των Ελλήνων της Μικράς Ασίας την περίοδο 1919-1925. Μία μελέτη μνήμης”. Στο πόνημα του ο τούρκος ερευνητής αναζήτησε τις ρίζες του από τη Σμύρνη ως τον Πόντο και ανακάλυψε πως είναι δισέγγονος Έλληνα Πόντιου που έμεινε πίσω και εξαναγκάστηκε να ασπαστεί το Ισλάμ για να μπορέσει να επιζήσει από την οθωμανική κατοχή.

Παράλληλη επιβεβαίωση του ancestry έρχεται και από τον τούρκο καθηγητή Celal Şengor που επισημαίνει ότι η πλειοψηφία των Τούρκων πολιτών αυταπατώνται αναφορικά με τη γενετική προέλευσή τους , ιδίως εκείνων που προέρχονται από την Ανατολία. Ο Şengor καταγγέλλει ότι το τουρκικό κράτος έχει διδάξει στα παιδιά, πάνω από 100 χρόνια, τον τουρκικό ρατσισμό και τους έχει εμφυσήσει τον λανθασμένο ρατσιστικό μύθο για μαζική μετανάστευση από την Κεντρική Ασία στην Ανατολία, συμπεραίνοντας ότι το τουρκικό κράτος θέλει συνεχώς να κρύβει ότι ο λαός της Ανατολίας έχει σε μεγάλο βαθμό ελληνορωμαϊκές ρίζες.

Όπως ήταν αναμενόμενο η επιστημονική διαπίστωση της εταιρίας ancestry δεν πέρασε απαρατήρητη από το τουρκικό επιτελείο πολιτικού πολέμου. Έτσι υπήρξε η σχετική αντίδραση από την κρατική τουρκική προπαγάνδα κατηγορώντας την παραπάνω έρευνα DNA της ancestry για εσφαλμένα στοιχεία και εμπάθεια προς την Τουρκία. Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ενώ οι τούρκοι έχουν υιοθετήσει σε υπερθετικό βαθμό τις στρατηγικές και τακτικές του Πολιτικού Πολέμου, στην Ελλάδα οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης δυστυχώς δεν θέλουν να γνωρίζουν καν τι σημαίνει ο ορισμός του.

Συμπερασματικά όλο και περισσότεροι τούρκοι πολίτες καθημερινά ανακαλύπτουν με τη σιγουριά ενός επιστημονικού τεστ ότι στην πραγματικότητα δεν είναι τούρκοι αλλά το γενεαλογικό τους δέντρο προέρχεται από βιαίως εξισλαμισμένους Έλληνες. Μια ορθά σκεπτόμενη ελληνική κυβέρνηση θα έπρεπε το συντομότερο να ασπαστεί μια εκστρατεία ενημέρωσης του τουρκικού πληθυσμού σχετικά με τις ρίζες του και να προσπαθήσει να ξυπνήσει μέσα στους καταπιεσμένους Έλληνες στην ουσία πολίτες στην Τουρκία την αγάπη για την πραγματική τους πατρίδα, την Ελλάδα.

Θ.Κωστής 

tweet
fb-share-icon
Insta
Tiktok