ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΒΙΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Ας πούμε πλέον τα πράγματα με το όνομά τους. Η πρόσφατη ανακοίνωση του πανεπιστημίου Princeton για αφαίρεση διδασκαλίας των Αρχαίων Ελληνικών και των Λατινικών από την ύλη του, ως δομικώς ρατσιστικά, είναι μόνο η πιο πρόσφατη έκφανση ενός βίαιου ρατσιστικού πογκρόμ σε παγκόσμιο επίπεδο, εναντίον του πολιτισμού του λευκού ανθρώπου.

Για όσους δεν «έπιασαν» την είδηση το Τμήμα Κλασικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Princeton αφαιρεί την υποχρεωτικότητα Αρχαίων Ελληνικών και Λατινικών από το πρόγραμμά του για να καταπολεμήσει τον «δομικό ρατσισμό».

Έχει προηγηθεί η απόφαση του πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια, να καταγγείλει και να θεωρήσει τιμωρητέα την «αρρενωπότητα» – masculinity.
Έχουν προηγηθεί κάποιες γελοιότητες γονατίσματος ηγετών, αθλητών, ηθοποιών (γενικά όσους δείχνουν οι κάμερες) από σεβασμό για τον ατυχή θάνατο ενός μαύρου άνδρα.
Είναι οι ίδιοι ηγέτες που βομβαρδίζουν όλο τον πλανήτη ανεξαρτήτως χρώματος, για λίγα πετροδολάρια. Είναι οι ίδιοι αθλητές, των οποίων οι ομάδες χορηγούνται από πολυεθνικές εταιρίες που εκμεταλλεύονται τον ιδρώτα ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη, ανεξαρτήτως χρώματος, κλπ.
Έχουν προηγηθεί δηλώσεις κάθε είδους ξένων αλλά εγχώριων πολιτικών, που προσπαθούν να μειώσουν την πνευματική, πολιτιστική αλλά και διδακτική υπεραξία των Ελληνικών και του Ελληνικού πολιτισμού γενικότερα.
Έχει προηγηθεί μια άνευ ιστορικού προηγουμένου, υποκριτική, ύπουλη και καθοδηγούμενη, βίαιη και ακραία μετανάστευση αλλόφυλων πληθυσμών στις κοιτίδες του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού.

Η κίνηση όμως ενός μεγάλου πανεπιστημίου όπως το Princeton, που ανήκει στην επίλεκτη ομάδα των Αμερικανικών Πανεπιστημίων που ονομάζεται Ivy League, είναι αδύνατον να μην μετρηθεί σαν το σημαντικό μήνυμα που θέλει να δώσει.

Πρέπει στο σημείο αυτό να καταγγείλουμε με στεντόρεια φωνή και ανυποχώρητη αποφασιστικότητα, την υποκρισία όλων αυτών των θεσμών (κυβερνήσεις, ιδρύματα, Πανεπιστήμια) που αντί να επιτελούν το έργο, το οποίο προβλέπεται στα καταστατικά τους ή για το οποίο έχουν ψηφιστεί, επιδίδονται σε μια συστηματική και βίαιη προσβολή, ηθικού, φυσικού, πνευματικού και πολιτιστικού επιπέδου εναντίον των θεμελίων του δυτικού πολιτισμού, ο οποίος εδράζεται στα μοναδικής αξίας επιτεύγματα του πολιτισμού του λευκού ανθρώπου, επιτεύγματα που δεν στάθηκε ικανός να αντιγράψει -πόσο μάλλον να αφομοιώσει ή εξελίξει- οποιοσδήποτε άλλος πολιτισμός (κατά τα λοιπά αξιοσέβαστος).

Τόσοι «σοφοί» στρυμωγμένοι μέσα στα πανάκριβα και ελιτίστικα Ivy League πανεπιστήμια και δεν αναρωτήθηκε κανείς: βρε αν αφαιρέσετε τα Αρχαία Ελληνικά και τα Λατινικά από το τμήμα των Κλασικών Σπουδών, τι θα μείνει να διδάσκετε άραγε;

Όλα αυτά αποκαλύπτουν την επιτυχημένη κεκαλυμμένη ψυχολογική πολεμική επιχείρηση εξόντωσης του λευκού ανθρώπου και του πολιτισμού του (PSOP). Ο Δυτικός κόσμος πάσχει πλέον από σοβαρής μορφής κατάθλιψη και ένα αυτοάνοσο νόσημα, επιτίθεται στον ίδιο τον οργανισμό του, με μια αυτοκτονική πρόθεση.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η Ελλάδα θα έπρεπε να χαιρετήσει με εορταστικούς ρυθμούς μια τέτοια απόφαση! Και θα έπρεπε να την πάει ένα βήμα πιο πέρα. Θα έπρεπε να επιβάλλει copyright περιορισμούς σε κάθε τι που ο Παύλος Μελάς τόσο σοφά είχε περιγράψει στην περίφημη επιστολή του προς τους Ευέλπιδες: «Ελληνικά Ιδανικά του Ανθρωπισμού».

Οτιδήποτε δηλαδή άπτεται του Ελληνικού Πολιτισμού θα πρέπει να έχει την άδεια της Ελλάδος για να διδάσκεται και να πληροί συγκεκριμένους κανόνες.

Δεν είναι δυνατόν αγαπητοί μου, να μας πουλάνε μαθήματα «δομικού ρατσισμού» οι USAδες που μέχρι το 1964 δεν επέτρεπαν στους μαύρους να κάθονται στις θέσεις των λευκών στα λεωφορεία.
Δεν είναι δυνατόν να μας πουλάνε μαθήματα «δομικού ρατσισμού» οι USAδες που στην αίθουσα της βουλής των αντιπροσώπων, έχουν εκατέρωθεν του βήματος δύο τεράστια “fascio”.
Δεν είναι δυνατόν να μας πουλάνε μαθήματα «δομικού ρατσισμού» οι USAδες που έχουν τριπλάσιο αριθμό μαύρων στις φυλακές από όσους είχαν δούλους.
Δεν είναι δυνατόν να μας πουλάνε μαθήματα «δομικού ρατσισμού» οι USAδες που στην καθημερινότητά τους δεν ρωτούν «τι δουλειά κάνεις» αλλά «πόσα βγάζεις».
Αυτοί που εμπορευματοποίησαν το ιδανικό της ευγενούς αθλητικής άμιλλας, έναν ύψιστο πολιτιστικό δείκτη, τον οποίο μόνον ο Ελληνικός πολιτισμός καλλιέργησε.

Θα μιλήσουν για «δομικό ρατσισμό» στους Έλληνες, που σε όποιο χωράφι κι αν σκάψεις ξεφυτρώνουν αμφιθέατρα που παίζονταν τραγωδίες και κωμωδίες την εποχή που ο πλανήτης δεν ήξερε γραφή ή ανάγνωση. Και σημειώστε ότι ακόμη και σήμερα, η χώρα μας έχει ποσοστιαία, την μεγαλύτερη συγκέντρωση θεάτρων. Έχω ξαναγράψει ότι η Ελλάδα στην ιστορική διαδρομή της, έχει δημιουργήσει τουλάχιστον δύο αυτοκρατορίες και οι Έλληνες ζουν πάνω στην ούγια Ανατολής και Δύσης για χιλιάδες χρόνια. Αλλά δεν μας μισεί κανένας λαός, κι ας τον κατακτήσαμε. Είναι περήφανοι για την επαφή τους με την Ελληνική ποιότητα. Εμάς θα κατηγορήσουν για “δομικό ρατσισμό”;

Αυτή η κίνηση του (πρώην) σημαντικού πανεπιστημίου Princeton, θα γίνει ντόμινο. Πρέπει να γίνει ντόμινο!!!
Θα πρέπει η Αμερική να γκρεμίσει όλα τα δημόσια κτήριά της, τα οποία σε βαθμό περισσότερο του 90% έχουν ελληνιστική τεχνοτροπία. Θα πρέπει να αφαιρέσει από την εκπαίδευση των SEALS την Καλλισθενική γυμναστική.
Η NASA να μετονομάσει το Σύμπαν, στο οποίο έχουν δοθεί ελληνικά ονόματα, προωθώντας έτσι τον «δομικό ρατσισμό». Θα πρέπει να επιστρέψει όλα τα αρχαία πολιτιστικά αριστουργήματα που «τόσο ευγενικά φυλάσσει» στα μουσεία της.
Και το ίδιο θα πρέπει να πράξουν και οι υπόλοιπες χώρες, αν δεν καταγγείλουν την αποτρόπαια και αυτοκτονική ενέργεια του Princeton. Το Η.Β. να μας επιστρέψει τα γλυπτά του Παρθενώνος, την Καρυάτιδα και ότι άλλο μας έχουν κλέψει από ολόκληρο τον πλανήτη. Το Λούβρο αλλά και τα περίφημα μουσεία της Γερμανίας επίσης.

Θα τα δεχθούμε με χαρά γιατί δεν θέλουμε να έχουμε στην συνείδησή μας την ενοχή να τους επιβάλλουμε «δομικό ρατσισμό».

tweet
fb-share-icon
Insta
Tiktok