ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΝΔΡΕΣ: ΤΟ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Εδώ και αρκετά χρόνια όλο και περισσότερο παρατηρούμε και ακούμε άνδρες να συμπεριφέρονται και να μιλούν σαν γυναίκες ή κορίτσια, όταν δε τους περιεργάζεσαι δεν παρατηρείς πουθενά στο φέρσιμο τους την ανδρική δύναμη, αυτό που παρατηρείς είναι ένα σαφές σημάδι ιστορικής κατάρρευσης του ανδρικού φύλου.

Πιθανώς αυτή η εξαφάνιση του ανδρισμού των ευρωπαίων ανδρών να οφείλεται στο κίνημα των φεμινιστριών, το σίγουρο είναι ότι προάγεται από την κυρίαρχη ιδεολογία της «πολιτικής ορθότητας» που έχει επιβληθεί από ομάδες δήθεν θεματοφυλάκων της προόδου και της ηθικής, θεματοφύλακες οι οποίοι έχουν ένα υποτιθέμενο χρίσμα ορθής και φωτισμένης σκέψης πάνω σε όλα τα θέματα που αναφέρονται στον σύγχρονο βίο.

Οι ομάδες της «πολιτικής ορθότητας», που οι περισσότερες χρηματοδοτούνται από εξωθεσμικά κέντρα, συχνότατα επιβάλλουν συγκεκριμένη ανάληψη δράσης εκ μέρους της πολιτείας με αποτέλεσμα την πριμοδότηση νομοθεσιών υπέρ των λαθρο-μειονοτήτων και της πολυπολιτισμικής κουλτούρας. Το απαύγασμα είναι το «πολιτικώς ορθό» να εμφανίζεται ως συμπαγής στάση και ως φαινομενικά ομόφωνο και να επιβάλλεται ως δήθεν οικουμενικά και αντικειμενικά αποδεκτό.

Η ολοκληρωτική αυτή άποψη της «πολιτικής ορθότητας», σύμφωνα με την οποία θα πρέπει να είναι άξιες σεβασμού οι «ευαισθησίες» των μεταναστών-εισβολέων έχει ως αποτέλεσμα λευκές γυναίκες και κορίτσια ευρωπαϊκής εθνικότητας να βιάζονται ακόμη και σε δημόσιους χώρους από έγχρωμους ανθρώπους οι οποίοι καλωσορίζονται από αντεθνικές κυβερνήσεις, ενώ την ίδια ώρα που Ελληνίδες, Γαλλίδες, Βρετανίδες, Γερμανίδες, Δανές, Σουηδέζες βιάζονται, οι ηλίθιοι λευκοί άνδρες σφυρίζουν αδιάφορα στον αέρα και κοιτούν μακριά, έχοντας χάσει κάθε αίσθηση υποχρέωσης προς τις γυναίκες τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των ανωτέρω είναι η Σουηδία, αλλά όχι μόνο. Στην «πολιτισμένη» Σουηδία οι γυναίκες όχι μόνο φοβούνται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, φοβούνται και να καταγγείλουν τον βιασμό τους, καθώς ο νομοθέτης μπορεί να τις κατηγορήσει για έγκλημα μίσους και για διεκδίκηση βιασμού από προστατευόμενο έγχρωμο άτομο. Δηλαδή στην Σουηδία ο βιασμός μιας Σουηδέζας έχει καταστεί δικαίωμα για ένα έγχρωμο άτομο.
Όμως αυτή η κατάσταση με ολίγες παραλλαγές επικρατεί σε όλη την λεγόμενη δυτική Ευρώπη, καθώς οι προδοτικές έναντι των εθνικών πληθυσμών τους κυβερνήσεις δεν αντιμετωπίζουν το λάθος που έκαναν με το καλωσόρισμα των μεταναστών-εισβολέων, οι οποίοι άγονται και συμπεριφέρονται ως ζώα.

Σε όλη την Ευρώπη οι μετανάστες-εισβολείς έχουν κουρελιάσει την ευρωπαϊκή εξουσία, πλέον η Ευρώπη συνθλίβεται υπό το βάρος της αυτό-αμφιβολίας, του αυτο-μίσους και της αυτό-λύπησης. Πλέον στην ευρωπαϊκή πολιτική δεν υπάρχει καμία ένδειξη ανησυχίας για το μέλλον των ευρωπαϊκών εθνοτήτων, με ολίγες εξαιρέσεις που δυστυχώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Οι άνδρες της Ευρώπης έχουν καταντήσει αξιολύπητα κουτάβια, οι δυτικοί άνδρες οδεύουν ταχύτατα προς την θηλυκοποίηση τους, ενώ οι δυτικές γυναίκες βεβηλώνονται.
Οι άνδρες μεγαλώνουν για να συμπεριφέρονται ως γυναίκες, κατά συνέπεια δεν υπάρχει κανείς για να προστατεύσει τις λευκές γυναίκες από τους σεξουαλικά επιθετικούς μετανάστες-εισβολείς που έφερε σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες η πολυπολιτισμική «πολιτικώς ορθή» Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία αποδεικνύει ότι είναι εχθρός της εθνικής κυριαρχίας και των ευρωπαϊκών εθνοτήτων.

Λ. Ιουστινιάνης    

tweet
fb-share-icon
Insta
Tiktok