ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ !- Ο ΣΤΟΧΟΣ – μ3

ΜΕΡΟΣ 3ο

Τα δεινά που υφίστανται οι δυτικές κοινωνίες είναι εν πολλοίς γνωστά. Δυστυχώς το χειρότερο εξ’ αυτών, η δημογραφική κατάρρευση, ουδόλως απασχολεί τις κοινοβουλευτικές κυβερνήσεις καθώς και ένα σημαντικό τμήμα των υπηκόων.
Η προϊούσα φτωχοποίηση, η αποσύνθεση του κοινωνικού ιστού, η αύξηση της εγκληματικότητας, η ηθική κατάπτωση, ο ατομικισμός, η εγωπάθεια, ο φόβος, η ανασφάλεια και η πνευματική κατάρρευση είναι απότοκα των «δημοκρατικών» κοινοβουλευτικών κυβερνήσεων. Όλοι το γνωρίζουν αυτό, όμως ο «πολιτικός κόσμος» αγωνιά να «προστατεύσει την «δημοκρατική» κοινωνία από εξωτερικούς κινδύνους που την «απειλούν».

Το «δημοκρατικό κοινοβουλευτικό τόξο», δηλαδή όλα τα κοπάδια της βουλής που αυτοαποκαλούνται πολιτικές παρατάξεις ευρισκόμενα προ μίας τελικής λαϊκής κρίσης αρέσκονται και βολεύονται ταυτόχρονα στη δαιμονοποίηση συγκεκριμένου τρόπου σκέψης. Φοβούμενα της εκτεταμένη λαϊκή απόρριψη απειλούν και προειδοποιούν οιονδήποτε απορρίπτει τους θεσμούς και σκέπτεται Εθνικά, ευαγγελιζόμενος το Εθνοκρατικό Οργανικό Κράτος. Συντεταγμένοι, στοιχημένοι και συντονισμένοι οι κοινοβουλευτικοί κηφήνες που κόστισαν και κοστίζουν δισεκατομμύρια στη χώρα προσφέροντας τα βαριά τους απόβλητα και μόνον, συνεργάζονται στη μοναδική αποστολή που έχουν αναλάβει.

Να ασφαλίσουν τους θεσμούς από την επήρεια κάθε Εθνικής Σκέψης. Είναι και το μόνο που έχουν καταφέρει όλες τις δεκαετίες που λυμαίνονται τη χώρα. Η φύση όμως εν τέλει εκδικείται αυτούς που προσπαθούν να την διαστρέψουν, ιδιαίτερα η φύση του ανθρώπου. Επειδή αυτό το γνωρίζουν πού καλά οι υπηρέτες των θεσμών, χρειάζονται ισχυρές εφεδρείες στήριξης του συστήματος. Χρειάζονται δυνάμεις που να μπορούν να δρουν ύπουλα, βρώμικα, ανώνυμα, αιφνιδιαστικά και κυρίως να μην προδίδουν την αληθινή τους προέλευση.

Εργαλειοποιούν μόνιμα την ύψιστη σατανική ιδιότητα, την εξαπάτηση. Οι διάφορες αναρχικές και αριστερίστικες οργανώσεις ταιριάζουν απόλυτα στο προφίλ των κρυφών συνοδοιπόρων και εκτελεστών βρώμικων αποστολών.
Τα λυντσαρίσματα μοναχικών ανθρώπων από δεκάδες επιτιθέμενους, οι απειλές καταστηματαρχών, οι βομβιστικές επιθέσεις, οι αναρτήσεις διευθύνσεων και φωτογραφιών σε ιστοσελίδες όπως το indymedia, όχι μόνο δεν έχουν τιμωρηθεί ποτέ από το «θεσμικό κράτος», αλλά υπό την ανοχή αυτού οι διάφορες συμμορίες κομπάζουν με χλεύη και αυταρέσκεια για νίκες και «συμμόρφωση φασιστών».

Αλήθεια, αφού αντιμάχονται το κράτος και τους ταγούς του, γιατί δεν στοχοποιούν ονομαστικά στις ιστοσελίδες τους βουλευτές, υπουργούς , ανώτερους κρατικούς λειτουργούς, τραπεζίτες και επιχειρηματίες; Αναφέρονται μόνο με γενικότητες περί «κρατιστών», εξουσίας, κεφαλαίου και άλλες τετριμμένες εκφράσεις για εσωτερική κατανάλωση. Στα ποικίλα έντυπα, στις πάμπολλες ιστοσελίδες (ελάχιστης επισκεψιμότητας) και στους τοίχους της πόλης, πέραν κάποιων σκόρπιων αντιιμπεριαλιστικών συνθημάτων, ο στόχος είναι η Εθνική Σκέψη.

Τέσσερις είναι οι λέξεις που χρησιμοποιούν και αποτελούν τα κύρια κεφάλαια της ασχολίας τους: Αντιεθνικισμός, αντιφασισμός, αντιρατσισμός, αντιναζισμός. Τα πάντα είναι «αντι» ωσάν η ύπαρξή τους να οφείλεται ακριβώς στην ύπαρξη του Εθνικισμού. Δεν βασίζονται σε θέσεις αλλά σε αντι – θέσεις. Εύκολα συμπεραίνει ένας οξυδερκής άνθρωπος ότι εάν δεν υπήρχε Εθνική Σκέψη, όλοι αυτοί δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης. Εντέχνως ανακατεύουν τον εθνικισμό με τον φασισμό, τον ναζισμό και τον ρατσισμό.

Όλα αυτά πάνε μαζί, ώστε να μην αποκαλούν κάποιον Εθνικιστή, αλλά φασίστα. Μία λέξη που σήμερα χρησιμοποιείται ευρέως και σημαίνει τι ακριβώς; Εάν ρωτήσετε δέκα ανθρώπους θα πάρετε είκοσι διαφορετικές απαντήσεις. Σημαίνει γενικώς κάποιον «κακό άνθρωπο», κάποιον που είναι άδικος, μισογύνης, ύπουλος, βλάκας, ανιστόριτος, δειλός κλπ. Πάρτε και διαλέξτε ό, τι προτιμάτε. Οι θεσμοί, πριν από αυτούς, έχουν φροντίσει μέσω της ψυχοπολιτικής να συνδέσουν τον «φασίστα» με οτιδήποτε αρνητικό. Γι’ αυτό πάντα αποφεύγουν να αποκαλούν τον «εχθρό» τους Εθνικιστή και βολεύονται μία χαρά με το «φασίστας».

Από αυτά που θα παραθέσουμε στη συνέχεια θα αποδειχθεί ότι οι ανωτέρω χαρακτηρισμοί ταιριάζουν άψογα σε αυτούς τους ίδιους.

Παρότι όλες αυτές οι ομάδες προβάλλουν ένα αντισυστημικό προσωπείο, οι δράσεις τους διαψεύδουν τα λεγόμενά τους. Στόχος τους είναι ο Εθνικισμός απλά και ξεκάθαρα, (Εικόνες 1-5). 

(Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΕΝΝΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ) – Εδώ να επισημάνουμε ότι στην Εικόνα 5 το σύνθημα έχει μερικώς αλλοιωθεί, όπως τον τελευταίο καιρό έχουν αλλοιωθεί ή σβηστεί και πολλά από τα συνθήματα λόγω αυθορμήτων δράσεων μαθητών και πιτσιρικάδων στις γειτονιές της πόλης.

Περισσότερα και ακόμη πιο ενδιαφέροντα στο 4ο μέρος του παρόντος.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΥΔΟΥΝΑΣ 

tweet
Insta
Tiktok