ΤΟ 2020 ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Πολιτικοί σχεδόν όλων των ιδεολογικών τάσεων συνεπικουρούμενοι από συστημικά μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες ότι στο 2021 ο κόσμος θα επιστρέψει στην προ επιδημίας κορωναϊού κανονικότητα. Υποτίθεται ότι οι μαζικοί εμβολιασμοί θα βοηθήσουν στην τιθάσευση της Covid-19 και αυτή η τιθάσευση θα επιτρέψει την ελεύθερη κυκλοφορία και την ανάκαμψη της παγκόσμιας οικονομίας μετά την μεγαλύτερη ύφεση των τελευταίων δεκαετιών, ένα σενάριο ανάκαμψης που δυστυχώς δεν είναι εφικτό, μάλλον αδύνατο να επιτευχθεί.

Το 2020 σηματοδότησε μια αποφασιστική καμπή στην ιστορία της ανθρωπότητας. Η καμπή αυτή οφείλεται στην εργαλειοποίηση της επιδημίας από το χρηματοοικονομικό-ψηφιακό κατεστημένο, ένα κατεστημένο που έχει επικεφαλής τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής στον κόσμο, τις κεντρικές τράπεζες και πάνω από όλους αυτούς τον διαχειριστή περιουσιακών στοιχείων Blackrock.

Θυμίζουμε ότι η BlackRock είναι επενδυτική εταιρία σιωνιστικών συμφερόντων, κατέχει το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό χαρτοφυλάκιο στον κόσμο, ένα χαρτοφυλάκιο το οποίο ανέρχεται σε 27 τρισεκατομμύρια δολάρια. Είναι κάτοχος πλειοψηφικών μετοχών σε πολλές κεντρικές και συστημικές τράπεζες ανά τον κόσμο (μεταξύ των οποίων η Τράπεζα της Ελλάδος), είναι κάτοχος πλειοψηφικών μετοχών στα περισσότερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που είναι εισηγμένα στα χρηματιστήρια της Wall Street, του City, της Φρανκφούρτης και του Τόκιο.
Η BlackRock διαθέτει μεγάλα μετοχικά πακέτα σε μονοπωλιακούς ομίλους σε διάφορους κλάδους, σε τηλεπικοινωνίες και πληροφορική, σε πετρελαϊκές και αμυντικές εταιρίες. Ενδεικτικά, διαθέτει μεγάλα πακέτα μετοχών της Microsoft, Apple, Google, Exxon Mobil, Shell, Chevron κ.α. Μόνο στις ΗΠΑ κατέχει πακέτα μετοχών σε 1.800 εταιρίες εισηγμένες στο χρηματιστήριο, ενώ παγκοσμίως διαθέτει μετοχές σε 30.000 εταιρίες και επενδυτικά πακέτα.

Αυτή η «τριάδα» (ο όρος ορθώς φέρνει στο μυαλό μας τις κινεζικές εγκληματικές οργανώσεις «Τριάδες»), ήτοι Blackrock, μεγάλες εταιρίες πληροφορικής και κεντρικές τράπεζες, η οποία κυριαρχεί σε μεγάλα τμήματα του κόσμου, το 2020 έχει επεκτείνει με πρωτοφανή και ανεξέλεγκτο τρόπο την εξουσία της με στόχο να καταλάβει τον πλήρη έλεγχο της ανθρωπότητας.
Το κύριο μέσο στο οποίο βασίζεται για την πορεία της προς αυτό τον στόχο είναι η κινδυνολογία.
Το 2020 χρησιμοποίησε μια ασθένεια ως ευκαιρία για να θέσει όλη την ανθρωπότητα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να προωθήσει αδίστακτα την δική της ατζέντα μέσω της ψηφιοποίησης και της σχεδόν ολικής ιδιωτικοποίησης του χρήματος.

Το 2020 μας αποκάλυψε τελικά ότι η πολιτική, τα πιο ισχυρά μέσα ενημέρωσης και οι κεντρικές τράπεζες δεν είναι τίποτε περισσότερο από πρόθυμα μέσα κυριαρχίας του χρηματοοικονομικού-ψηφιακού κατεστημένου, η παγκόσμια δύναμη του οποίου ξεπερνά κατά πολύ αυτήν των αυτοκρατοριών της ιστορίας. Η άνοδος της «τριάδας» ξεκίνησε την δεκαετία του 1990 με την ραγδαία πρόοδο της ψηφιακής τεχνολογίας, η δε ταυτόχρονη απορρύθμιση του χρηματοπιστωτικού τομέα έδωσε την ευκαιρία στην Blackrock μέσω των τραπεζών και χιλιάδων εταιριών που ελέγχει να καταστεί ο παγκόσμιος ηγέτης στην διαχείριση περιουσιακών στοιχείων.

Η παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση του 2008 δημιούργησε ένα σημαντικό ιστορικό ορόσημο, δεδομένου ότι οι κεντρικές τράπεζες διέσωσαν εκείνη την περίοδο μόνο το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Η Fed των ΗΠΑ και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα της ΕΕ δημιούργησαν τρισεκατομμύρια από το πουθενά, τουτέστιν χωρίς αντίκρισμα, κατευθύνοντας το μέγιστο μέρος αυτών των τρις με την βοήθεια και καθοδήγηση της Blackrock στους εξαιρετικά πλούσιους επενδυτές (όλοι γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί).

Με αυτό τον τρόπο δημιουργήθηκε μια ιστορικά άνευ προηγουμένου ανακατανομή πλούτου από κάτω προς τα πάνω. Το ίδιο σενάριο ετέθη σε εφαρμογή και το 2020. Με το πρόσχημα της καταπολέμησης της ασθένειας, σχεδόν ολόκληρη η παγκόσμια οικονομία σταμάτησε να λειτουργεί την άνοιξη. (Επαφίεται στην αναλυτική σκέψη των αναγνωστών να ερμηνεύσουν την μανιώδη προσπάθεια του Τραμπ να υποβαθμιστεί η επιδημία και να μην «κλείσει» η αμερικανική οικονομία και η συνεπακόλουθη λυσσαλέα επίθεση από το βαθύ σιωνιστικό κράτος της Ουάσιγκτον). Στην συνέχεια οι μεγάλες κεντρικές τράπεζες διοχέτευσαν τα μεγαλύτερα χρηματικά ποσά ως υποτιθέμενα κεφάλαια διάσωσης στους μεγάλους επενδυτές, πάντα με την βοήθεια και καθοδήγηση της Blackrock.

H καταστροφική συνέπεια όλων αυτών, η οικονομική ζημία που προκλήθηκε δεν έχει ακόμη διαπιστωθεί.
Αυτό που μπορεί να προβλεφθεί είναι η κατάρρευση πάρα πολλών επιχειρήσεων, οι μαζικές απολύσεις, η αθέτηση πιστωτικών υποχρεώσεων και η διαταραχή στο τραπεζικό σύστημα. Οι εθνικοί προϋπολογισμοί θα εμφανίσουν τα μεγαλύτερα ελλείματα όλων των εποχών, με αποτέλεσμα δραστικές μειώσεις στις δημόσιες επενδύσεις και στις κοινωνικές δαπάνες.

Η «τριάδα» για να αντιμετωπίσει το χάος και να διατηρήσει ζωντανό το καταρρέων σύστημα της θα προσπαθήσει να εξομαλύνει τα πράγματα μέσω του απόλυτου ελέγχου όλων των τομέων της ζωής των πολιτών, συμπεριλαμβανομένου του οικονομικού τομέα. Δεδομένου ότι αυτές οι καταστάσεις θα αντιμετωπίσουν ασφαλώς κοινωνική αντίσταση, θα πρέπει να αναμένουμε περαιτέρω περιορισμό των αστικών μας ελευθεριών, ελευθερίες οι οποίες ήδη έχουν περιοριστεί με πρωτοφανή τρόπο το 2020.

Η Covid-19 εξελίσσεται από ιατρική κρίση σε πολιτική πανδημία, μέσω της οποίας δυνάμεις του παρασκηνίου θέλουν να παίξουν τον θεό και να επιβάλουν τα σχέδια τους. Ένας ιός της γρίπης, του οποίου το ποσοστό θνησιμότητας δεν υπερβαίνει το 0,15% για όσους μολύνθηκαν από αυτόν (σύμφωνα με τον ΠΟΥ), παραποιήθηκε ως πανδημία και ως δεύτερη «ισπανική γρίπη» της σύγχρονης εποχής και εκατομμύρια άνθρωποι έπεσαν στην φάκα.

Όπως αναφέρει ο Klaus Schwab, ο συγγραφέας του βιβλίου «The Great Reset», «η πανδημία είναι μια από αυτές τις σπάνιες ευκαιρίες για να αναμορφώσουμε τον κόσμο μας και να τον επαναφέρουμε». Θυμίζουμε ότι το «The Great Reset» είναι ένα ενημερωμένο σχέδιο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, το οποίο με πρόσχημα την επιδημία απεργάζεται την παγκόσμια διακυβέρνηση σε κάθε τομέα της ζωής μας (έχουμε σχετικά αναφερθεί στον ιστότοπο μας).

Το 2021 θα δοθεί σε όλους εμάς που δεν θέλουμε να έχουμε ως οδηγό των ζωών μας την Blackrock, της οποίας ο ρόλος είναι η συντεχνιακή σωτηρία των πλουτοκρατών και του σιωνιστικού καπιταλισμού, μια ιστορική εναλλακτική λύση. Είτε οικεία βουλήσει θα κλειδωθούμε σε μια παγκόσμια φυλακή με δεσμοφύλακα το χρηματοοικονομικό-ψηφιακό κατεστημένο ή θα αναμετρηθούμε με αυτό το παγκόσμιο σύστημα σύγχρονης δουλείας προκειμένου να αυτοπροσδιορίσουμε τις ζωές μας.

Γ. Λιναρδής

tweet
Insta
Tiktok