Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΙΝΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Γεμάτοι λαχτάρα για την Μητέρα Πατρίδα οι αυστραλοί ομογενείς σε πλήρη αντίθεση με τους δουλοπρεπείς πολιτικάντηδες στην Ελλάδα

Πίσω στον Σεπτέμβριο του 2020 η τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο είχε κτυπήσει κόκκινο. Οι τούρκοι είχαν βγάλει το Ουρούκ Ράις με ξεκάθαρο στόχο την διεξαγωγή Πολιτικού Πολέμου (Political Warfare) κατά της Ελλάδος. Αναλυτικά ο πολιτικός πόλεμος είναι ένα δόγμα που εμπλέκει την απειλή και μόνο την απειλή της χρησιμοποίησης στρατιωτικής δύναμης για την επίτευξη πολιτικών στόχων.

Ειδικότερα ο Ερντογάν είχε στείλει το Ουρούκ Ράις στην Ανατολική Μεσόγειο με συνοδεία αρκετών πολεμικών πλοίων του τουρκικού ναυτικού. Φυσικά οι πονηροί τούρκοι ήξεραν ότι οι τωρινές κυβερνήσεις στην Ελλάδα δεν υπήρχε περίπτωση να τον πειράξουν κι ας αμφισβητούσε έμπρακτα και με τα πιο μοντέρνα δόγματα διεξαγωγής επεκτατικών πολεμικών επιχειρήσεων την ελληνική ΑΟΖ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της φοβίας των καθεστωτικών κυβερνήσεων στην Ελλάδα, όπως το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, ήταν η παραίτηση του συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας ακριβώς μέσα στην ελληνοτουρκική κρίση. Δυστυχώς ο τότε σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας δεν είχε παραιτηθεί επειδή συμβούλεψε λανθασμένα αλλά ακριβώς επειδή συμβούλεψε σωστά! Για την ακρίβεια είχε δηλώσει σε τηλεοπτικό κανάλι μεγάλης εμβέλειας ότι οι τούρκοι πραγματικά έκαναν σεισμικές έρευνες για υδρογονάνθρακες και άρα αμφισβητούσαν έμπρακτα την Ελληνική ΑΟΖ ενώ η επίσημη γραμμή της ΝΔ ήταν ακριβώς η αντίθετη. Άρα η παραίτηση του ήταν επειδή εξέθεσε το δουλοπρεπές στους τούρκους καθεστώς της ΝΔ.

Πάλι τότε μέσα στην ελληνοτουρκική κρίση στην Ανατολική Μεσόγειο ο Μητσοτάκης πέταξε το πυροτέχνημα της απόκτησης των αεροσκαφών Rafale. Λέμε πυροτέχνημα επειδή οι καθεστωτικές κυβερνήσεις στην Ελλάδα ανέκαθεν δεν εφάρμοσαν μια Εθνική Στρατηγική που θα επιζητούσε και τα κατάλληλα οπλικά συστήματα την κατάλληλη στιγμή. Καλύτερα να μην υπενθυμίσουμε την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ που δήλωνε απερίφραστα και χωρίς ίχνος ντροπής ότι επιθυμούσε να το ρισκάρουμε με τους τούρκους.

Μέσα σε όλη αυτή την δυσμενή κατάσταση από την πολιτική σκηνή στην Ελλάδα έρχεται να λάμψει η αγάπη των Ομογενών της Αυστραλίας για την Μητέρα Πατρίδα. Ειδικότερα οι ομογενείς στην Αυστραλία είχαν άμεσα ενεργοποιηθεί τότε για να ξεκινήσει μια συγκέντρωση οικονομικών πόρων για την απόκτηση μιας φρεγάτας για την Ελλάδα.

Βέβαια καθώς προείπαμε η τουρκική επιθετικότητα αντιμετωπίζεται μόνο με οργάνωση και σχέδιο, δηλαδή με μια σωστή στρατηγική που να εμπλέκει τιε κατάλληλες τακτικές. Άρα στην περίπτωση των ομογενών θα ήταν επίσης καλό να σκεφτούν πολύ καλά το κόμμα που θα ψηφίσουν στις επόμενες βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα μιας και θα τους δίνεται πια πολύ πιο εύκολα αυτή η δυνατότητα.

Θα προτιμήσουν ένα καθεστωτικό κόμμα που να διαλύει την Εθνική Στρατηγική και να στέκεται με τεράστια δουλοπρέπεια απέναντι στους τούρκους? Εάν ναι τότε δυστυχώς όσες φρεγάτες και να έρθουν το πρόβλημα στην Πατρίδα μας θα παραμείνει.

Δημήτρης Κανελλόπουλος 

tweet
fb-share-icon
Insta
Tiktok