Ι.ΣΤ.Ο.Σ.

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ISIS-Κ: ΟΙ ΗΠΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

Ο Μπάιντεν αφού συνθηκολόγησε με τους Ταλιμπάν, δικαιολογεί την εσπευσμένη και άτακτη εκκένωση από το Αφγανιστάν με την εμφάνιση της νέας τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS-K στην περιοχή, η οποία υποτίθεται ότι θέτει σε μέγα κίνδυνο τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις κατοχής. Είναι όμως η οργάνωση ISIS-Khorassan πρωτοεμφανιζόμενη ή παλαιός γνώριμος της CIA από την Συρία; Επ’ αυτού σας παραθέτουμε άρθρο του υπογράφοντος που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του εθνικιστικού-πατριωτικού χώρου στις 26 Σεπτεμβρίου 2014.

Οι ΗΠΑ «ανακάλυψαν» στην Συρία νέα τρομοκρατική οργάνωση
Σε κανέναν από τους αναλυτές που ασχολούνται με θέματα τρομοκρατικών ομάδων ή με την κρίση στην Μέση Ανατολή δεν ήταν γνωστό το όνομα της τρομοκρατικής ομάδας «Χορασάν» (Khorassan) και η μεγάλη, τεράστια επικείμενη απειλή που υποτίθεται ότι προέρχεται από το «know-how» των μελών αυτής της ισλαμικής οργάνωσης για την παγκόσμια κοινότητα.

Το όνομα αυτής της υποτιθέμενης εξτρεμιστικής ισλαμικής οργάνωσης έγινε γνωστό στους κοινούς θνητούς, μέσω εννοείται των σιωνιστικών ΜΜΕ, από τους πρώτους βομβαρδισμούς περιοχών της βορειοανατολικής Συρίας από μαχητικά αεροσκάφη και πυραύλους cruise Tomahawk των ΗΠΑ. Σύμφωνα λοιπόν με επίσημη ανακοίνωση του αμερικανικού Πενταγώνου «βομβαρδίστηκαν με άκρα επιτυχία θέσεις της οργάνωσης Χορασάν στην βορειοανατολική Συρία». Η ανακοίνωση προσθέτει επίσης ότι αυτή η ολιγομελής οργάνωση είναι άκρως επικίνδυνη, ότι συνεργάζεται με την Αλ Κάιντα (άρα να προσθέσουμε εμείς και με τις ΗΠΑ) και ότι τα μέλη της έχουν τεράστια εξειδίκευση και γνώση στην κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών (να προσθέσουμε εμείς ότι δεν αμφιβάλλουμε για την αμερικανική τεχνογνωσία και την διδασκαλική μεταδοτικότητα των μυστικών της υπηρεσιών).

Περιέργως και ανησυχητικά οι διαρροές του αμερικανικού Πενταγώνου μας πληροφορούν ότι η βάση αυτής της οργάνωσης αρχικά ήταν στο Ιράν, εξ ου και το όνομα της οργάνωσης που είναι το ίδιο με την μεγάλη ανατολική επαρχία Χορασάν αυτής της χώρας. Επίσης οι ΗΠΑ διαρρέουν πληροφορίες ότι ο αρχηγός της ισλαμικής αυτής ομάδας Muhsin al Fadhi είναι Ιρανός, ήταν ο αρχηγός της Αλ Κάιντα του Ιράν και ότι η οργάνωση είχε επίσης τρομοκρατική δραστηριότητα στο Ιράκ και το Αφγανιστάν. Οι διαρροές δεν απαντούν βέβαια γιατί αυτή η δραστηριότητα δεν είχε γίνει γνωστή ως σήμερα και γιατί οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες δεν είχαν φροντίσει εδώ και καιρό την εξολόθρευσή της οργάνωσης αφού ήταν τόσο επικίνδυνη για την διεθνή κοινότητα.

Ένα είναι βέβαιο. Ουδείς γνώριζε την ύπαρξη της «Χορασάν», εκτός βέβαια από τα «μαγειρεία» της CIA, οι μάγειροι της οποίας φρόντισαν με τους βομβαρδισμούς να σκοτώσουν πολλά από τα μέλη της οργάνωσης και να εξαλείψουν(;) τον κίνδυνο κατασκευής εξελιγμένων εκρηκτικών μηχανισμών. Υπάρχει βέβαια η πιθανότητα τις επόμενες εβδομάδες κάποιος ισλαμιστής εξτρεμιστής να έχει γλιτώσει από τις αεροπορικές επιθέσεις και να εξαπολύσει κάποια μεγάλη τρομοκρατική επίθεση σε πόλη της Ευρώπης ή των ΗΠΑ, ώστε να βρεθεί η δικαιολογία από τους Αμερικανοσιωνιστές (βλ. Δίδυμοι Πύργοι Νέας Υόρκης) να κηρύξουν τον πόλεμο στους «κακούς» Ιρανούς ή σε κάποιους άλλους φανταστικούς εχθρούς.

Η παραπλανητική επιχείρηση με την ονομασία «οργάνωση Χορασάν» ακολουθεί κατά πόδας το σενάριο της Αλ Κάιντα, όταν οι ΗΠΑ έψαχναν για δικαιολογίες για να επιτεθούν στο Ιράκ. Η ισλαμική οργάνωση «Χορασάν» μάλλον δεν υπήρξε ποτέ και είναι κατασκεύασμα των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι στο μέλλον η «τρομοκρατική» αυτή οργάνωση θα εξυπηρετήσει κάποια ψυχασθενή σχέδια των Αμερικανοσιωνιστών.

Γ. Λιναρδής 

Μοιραστείτε το στο Twitter !


"Δεν μου αρέσει ο πόλεμος, αλλά προτιμώ να τον κάνω νωρίτερα παρά αργότερα" Nαπολέων


2021 copyright istos.net.gr