Ι.ΣΤ.Ο.Σ.

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΩΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Διάβασα ότι οι διαδηλωτές «κατά της αστυνομικής βίας» έκαναν ένα πέρασμα κι από τον Άλιμο και μουντζούρωσαν τα graffiti του Ευρύτου, με θεματολογία τις φιγούρες των Ηρώων της Επαναστάσεως του 1821.
Το ζήτημα δεν είναι απλό, αλλά είναι βαθιά πολιτικό και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί. Το ζήτημα δηλαδή συμπυκνώνεται σε ένα βασικό ερώτημα:

Θα τους περάσει; Θα αποδεχθεί η κοινωνία των Ελλήνων σήμερα, την άποψη και την πρακτική μιας ισχνότατης μειοψηφίας, η οποία είτε εργαλειοποιείται από το καθεστώς είτε είναι ανεξέλεγκτη για τόσο πολύ χρόνο, που είναι πλέον ανεξέλεγκτη και από τις ίδιες τις δομές της και έχει φτάσει σε ένα τραγελαφικό σημείο να φάσκει και να αντιφάσκει;

Πως αλλιώς να ερμηνεύσω την εσωτερική ανάγκη «δημοκρατικών πολιτών» να διαδηλώσουν την οργή τους για αστυνομική βία, να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους σε -κατ’ αυτούς- καθεστώς καταστολής, όταν αυτές οι εσωτερικές ανάγκες τους, εκδηλώνονται με το να μουτζουρώνουν τα πρόσωπα κάποιων, οι οποίοι δεν διαδήλωσαν απλώς, αλλά επαναστάτησαν εναντίον της κρατικής καταστολής, πήραν τα όπλα εναντίον των δυναστών τους, οι οποίοι δεν τους έδερναν σε πλατείες, αλλά τους κρέμαγαν, τους σούβλιζαν, τους σκότωναν.

Και ο μόνος λόγος που έχουν σήμερα την δυνατότητα να διαδηλώνουν αυτοί οι οπαδοί του κινήματος των «μουντζουριστών» είναι ο νικηφόρος αγώνας, του επαναστατικού κινήματος εκείνων των αγωνιστών.
Αλλά τώρα, καταλήγουν να τους μουντζουρώνουν, εκείνοι που τελικά, έχουν την πιο μουντζουρωμένη λογική από όλους.


Βέβαια, υπάρχει και η πιο σκοτεινή πλευρά στο ζήτημα. Εκείνη που μας αποκαλύπτει την βρώμα που έχει μαζευτεί κάτω από το χαλί, αφού το ελληνικό κράτος δεν έκανε ποτέ υγιεινό καθάρισμα, αλλά μόνο πασαλείμματα.

Έτσι βλέπουμε, πολλοί συλληφθέντες από τέτοιες εκδηλώσεις μπαχαλάκηδων και μουντζουριστών, να είναι Αλβανοί, Ιρακινοί, Τούρκοι, Πακιστανοί κλπ. Βλέπουμε σε αυτές τις «μουντζουρικές» εκδηλώσεις, πανό που γράφουν «οι εχθροί μας δεν είναι οι τούρκοι αλλά εσείς».
Βλέπουμε δηλαδή, το μεταναστευτικό ρεύμα, να υποκρύπτει μέσα του, ανατρεπτικά και διαλυτικά στοιχεία για την Ελληνική κοινωνία, και προφανώς όχι από τυχαίες χώρες, αλλά από εκείνες που έχουν συμφέροντα αντίθετα από τα ελληνικά. Το Πακιστάν και η Αλβανία, είναι δεδηλωμένοι θερμοί σύμμαχοι της τουρκίας, συνεργάτες της σε όλα τα επίπεδα.

Γι’ αυτό σας λέω, η Ελληνική κοινωνία, πρέπει να απαντήσει ξεκάθαρα σε τέτοια πολιτικά ζητήματα. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Να σταματήσουμε να κάνουμε εκπτώσεις στην Εθνική Ασφάλεια, υποχωρήσεις σε θρησκευτικά ζητήματα, να σταματήσουμε να είμαστε αδρανείς σε θέματα Παιδείας, άτονοι σε θέματα ιστορικής μνήμης και ευνούχοι σε θέματα οικονομικής πολιτικής.

Πρέπει να απαιτήσουμε δυναμικά και αποτελεσματικά, από τους πολιτικούς που θέλουν να κυβερνούν, να μας προστατεύσουν. Να καθαρίσουν την καθημερινότητά μας, την ζωή και την κοινωνία μας, από εκείνους τους μικρούς δικτατορίσκους, που έχουν μουντζουρωμένη πολιτική συνείδηση και τολμούν να μας προκαλούν ανοικτά με πανό που δηλώνουν ότι είμαστε εχθροί τους.

Η κοινωνία μας εν τέλει , πρέπει να εξασκήσει τα αντανακλαστικά της. Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλος, πόσο δυνατός ή πόσο ισχυρός αισθάνεσαι, αν δεν έχεις γυμνασμένα αντανακλαστικά επιβίωσης.
Σας θυμίζω ότι οι επιστήμονες έχουν καταλήξει ότι το νευρικό σύστημα των δεινοσαύρων, μετέδιδε τις πληροφορίες με 10 δευτερόλεπτα καθυστέρηση. Ήταν δηλαδή αργοί στα αντανακλαστικά, για 10 μόλις δευτερόλεπτα.

Και εξαφανίστηκαν.

Κρίτων

Μοιραστείτε το στο Twitter !


" Δεν μου αρέσει ο πόλεμος, αλλά προτιμώ να τον κάνω νωρίτερα παρά αργότερα "  Ναπολέων


2021 copyright istos.net.gr