Ι.ΣΤ.Ο.Σ.

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΑΠΟΛΗΘΥΣΜΟΣ
Η δολοφονία των παιδιών της Ευρώπης πρέπει να σταματήσει !

Λίγο πριν τις Αμερικανικές εκλογές, κατά την διάρκεια ομιλίας του ανερχόμενου αστεριού των Δημοκρατικών, Αλεξάντρια Οκάζιο-Κορτέζ, μια νεαρή γυναίκα έλαβε τον λόγο. Ήταν σαφώς ταραγμένη και ζούσε με τρόμο αυτά που περιέγραφε. Μεταξύ μας, ποιος δεν θα ήταν ταραγμένος εάν παρακολουθούσε νυχθημερόν τους διαύλους που μεταδίδουν με λαγνεία υπαρκτούς και ανύπαρκτους τρόμους στην οικουμένη.
H γυναίκα είπε:
"Δεν πρόκειται να είμαστε εδώ για πολύ ακόμη, λόγω της κλιματικής κρίσης! Έχουμε μόνο λίγους μήνες ακόμη! Μου αρέσει που υποστηρίζετε την Πράσινη Συμφωνία, αλλά η απαλλαγή από τα ορυκτά καύσιμα δεν πρόκειται να λύσει το πρόβλημα αρκετά γρήγορα/ Νομίζω ότι το επόμενο σλόγκαν της καμπάνιας σας πρέπει να είναι αυτό, πρέπει να αρχίσουμε να τρώμε μωρά."
Στη συνέχεια, έβγαλε το σακάκι της για να δείξει το μπλουζάκι της που έλεγε: "Σώστε τον πλανήτη, φάτε τα παιδιά".
«Είστε τόσο υπέροχη. Είμαι τόσο χαρούμενη που υποστηρίζετε πραγματικά την Πράσινη Νέα Συμφωνία, αλλά δεν είναι αρκετό, ξέρετε. Ακόμα κι αν βομβαρδίσουμε τη Ρωσία, έχουμε ακόμα πάρα πολλούς ανθρώπους, υπερβολική ρύπανση. Πρέπει λοιπόν να απαλλαγούμε από τα μωρά - αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Δεν αρκεί να σταματήσουμε να κάνουμε μωρά. Πρέπει να φάμε τα μωρά ".


Η Κορτέζ σχολίασε αργότερα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι η γυναίκα είχε ψυχολογικά προβλήματα και ανήκε σε οργάνωση προσκείμενη στον Ντόναλντ Τραμπ. Μια οργάνωση πράγματι έκανε λόγο για «σάτιρα».
Το ερώτημα παραμένει. Η εκπρόσωπος του Μπρονξ και του Κουήνς της Νέας Υόρκης, στο Κογκρέσο, δεν εξεπλάγη από το αίτημα της ακροάτριάς της, δεν το θεώρησε εξωφρενικό ή απίθανο.
Η στάση της είναι ενδεικτική του ότι ασφαλώς δεν ήταν η πρώτη φορά που το άκουγε, γι΄αυτό και δεν την σόκαρε η σκέψη.

H ρητορική της καταστροφής είναι τόσο διαδεδομένη στην κουλτούρα που πωλούν τα ΜΜΕ, που θα μπορούσε κανείς να μιλήσει για θεωρίες συνωμοσίας οι οποίες έρχονται με στήριξη από σοβαροφανείς μελέτες «ψεκασμένων» πανεπιστημιακών και «ανεξάρτητων» οργανώσεων. Όποιος θήτευσε στην ακαδημαϊκή κοινότητα της αλλοδαπής γνωρίζει ότι άνευ χορηγών πολλά πανεπιστήμια απλά δεν θα υπήρχαν. Οι χορηγοί βέβαια έχουν την δική τους ατζέντα, και οι πολιτικοί τους οποίους επίσης χρηματοδοτούν, την δική τους, κι αυτοί που εκπροσωπούν ακόμη μεγαλύτερα συμφέροντα, μια επίσης δική τους.

Οι επιστήμονες γνωρίζουν ακόμη πως εάν δώσεις σε έναν επιστήμονα το τι πρέπει να αποδείξει, πολύ περισσότερο σε έναν μεταπτυχιακό ερευνητή, που περιμένει να ανοίξει τα φτερά του στους ουρανούς της επιστήμης, θα βρει τρόπο να το κάνει. Έτσι μπήκε στην λαϊκή κουλτούρα η επισιτιστική κρίση στην Αφρική για την οποία προφανώς δεν φταίνε οι κυβερνήσεις των ελεύθερων από ευρωπαίους αποικιοκράτες ιθαγενών που δεν μπορούν να μεριμνήσουν για τους πολίτες τους, και η μόλυνση του περιβάλλοντος για την οποία δεν φταίνε τα εργοστάσια της Ασίας όπου βρίσκεται η μεγάλη παραγωγή του πλανήτη, αλλά η αποβιομηχανοποιημένη Ευρώπη.

Αλλά και για την επισιτιστική κρίση η οποία αναδεικνύεται ως νέα παγκόσμια απειλή, δεν ευθύνονται οι πολιτικές της ΕΕ που απαιτούν εδώ και δεκαετίες να θάβονται τα πορτοκάλια και να ξεριζώνονται τα αμπέλια, δεν ευθύνονται οι σπόροι των επωνύμων εταιριών Γερμανίας και ΗΠΑ τους οποίους απαγορεύεται κανείς να κρατήσει, και αν τους κρατήσει είναι τζούφιοι, αλλά οι Ευρωπαίοι που τρώνε χοιρινό, γι’ αυτό πρέπει να αρχίσουν να τρώνε σκουλήκια και έντομα . Αν τους πιστέψουμε, μέχρι το 2030, βία 2050, ο πλανήτης θα πεινάσει. Και γι΄αυτό δεν ευθύνονται οι πολυάριθμοι πληθυσμοί άλλων ηπείρων, αλλά πρέπει να στειρωθούν, να αυξήσουν τις αμβλώσεις, να αυτολογοκριθούν και να ευνουχιστούν ερωτικά οι Ευρωπαίοι όπως οι βρετανοί της οργάνωσης Birth Strike (απεργία στις γεννήσεις).

Αν μάλιστα κυρωθεί ο νόμος που συζητιέται στις αρχές Φεβρουαρίου στην Γαλλία, τα πεταμένα έμβρυα από αποτυχημένες εξωσωματικές γονιμοποιήσεις, θα μπορούν να διατηρούνται έως και δέκα χρόνια, και το γενετικό υλικό των ανθρώπων να κρατιέται σε αρχείο «για λόγους πρόληψης των νοσημάτων στις οικογένειες».

Η γονιμότητα των Ευρωπαίων πρέπει να μπει σε ψυγεία, και κατάστιχα, σε καλούπια και νόρμες που θα τρόμαζαν και τους οπαδούς της ευγονικής …. στο Τρίτο Ράιχ. Οι Ευρωπαίοι πρέπει παντί τρόπω να σταματήσουν να αναπαράγονται ως φυσιολογικοί άνθρωποι. Μήπως κάποιοι ήδη μελετούν στο πλαίσιο του «Πράσινου Ντηλ» την «αξιοποίηση» των εμβρύων που θανατώνουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες οι ξεπλυμένοι εγκεφαλικά Ευρωπαίοι, για να λύσουν το επισιτιστικό πρόβλημα του πλανήτη;

Μελιτίνη Δοντά


Μοιραστείτε το στο Twitter !


" Δεν μου αρέσει ο πόλεμος, αλλά προτιμώ να τον κάνω νωρίτερα παρά αργότερα "  Ναπολέων


2021 copyright istos.net.gr