Ι.ΣΤ.Ο.Σ.

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ;

Η ιστορία για το έτος 2020-2021, όταν γραφτεί αργότερα, θα αναφέρεται στην μαζική λογοκρισία οποιασδήποτε διαφωνίας και στο βάναυσο κυνήγι όσων διαφωνούσαν με την άρχουσα τάξη.
Η καταστολή στα μέσα ενημέρωσης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άλλων απόψεων από αυτήν της καθεστηκυίας τάξης συνεχίζεται εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα και γίνεται συνεχώς όλο και πιο έντονη.
Αυτό συμβαίνει επειδή η άρχουσα τάξη πιστεύει ότι πορεύεται στο μονοπάτι του νικητή και έτσι βγάζει την μάσκα «δημοκρατίας» και «ελευθερίας» που φορούσε και αφήνει να φανεί το πραγματικό της πρόσωπο.

Η καταστολή των διαφορετικών απόψεων δεν ξεκίνησε όμως την εποχή του κορωναϊού, όπως πολλοί φαντάζονται. Ξεκίνησε πριν από περίπου 20 χρόνια όταν τρομοκράτες ισλαμιστές, που επικεφαλής τους ήταν ο Οσάμα μπιν Λάντεν, επιτέθηκαν στην καρδιά των ΗΠΑ.
Αν και με εκατοντάδες αποδείξεις διαπιστώθηκε τότε ότι η δουλειά ήταν σκηνοθετημένη από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, εξ άλλου ο Λάντεν ως πράκτορας της CIA επί σειρά ετών εκτελούσε τρομοκρατικές αποστολές εναντίον των Σοβιετικών στο Αφγανιστάν και η οικογένεια του είχε στενούς δεσμούς με την οικογένεια Μπους, τα μέσα ενημέρωσης κονιορτοποιούσαν ως συνωμοσιολόγους όποιους δεν πίστευαν σε μια τρομοκρατική επίθεση, κάτι που εξακολουθούν να το κάνουν και σήμερα για την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.

Ερωτήματα, αμφιβολίες, επισήμανση αντιφάσεων δεν πρέπει να υπάρχουν, αν και ο αποδιοπομπαίος τράγος Λάντεν δεν ήταν ο πραγματικός τρομοκράτης, οι πραγματικοί τρομοκράτες ήταν καλά μασκαρεμένοι στο παρασκήνιο του βαθέως κράτους της Ουάσιγκτον.

Η όλη ιστορία περί της επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου δεν βασίστηκε σε κανένα εγκληματολογικό στοιχείο, αλλά μόνο σε αναπόδεικτους ισχυρισμούς, σε υπαινιγμούς και εξωφρενικά ψέματα που φτιάχτηκαν στα «μαγειρεία» των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Έτσι έγινε πιστευτό για όλους ένα παραμύθι με σκοπό να καθιερωθεί ο «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» και η διεξαγωγή επιθετικών πολέμων εναντίον μη αρεστών καθεστώτων, με την συμμετοχή του ΝΑΤΟ, εξολοθρεύοντας εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους και παράγοντας εκατομμύρια πρόσφυγες. (Ειρωνεία της ιστορίας: Η Ελλάδα συμμετέχοντας ως κράτος μέλος του ΝΑΤΟ σε αυτούς τους πολέμους φέρει μέρος της ευθύνης στην παραγωγή εκατομμυρίων προσφύγων, οι οποίοι τώρα κατακλύζουν την χώρα και θέτουν ζήτημα εθνικής ασφάλειας).

Με την εξαφάνιση της Σοβιετικής Ένωσης από την γεωπολιτική σκηνή, ένας νέος εχθρός έπρεπε να την αντικαταστήσει, έτσι ώστε να συνεχιστούν οι business του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος και η αύξηση του ομοσπονδιακού χρέους των ΗΠΑ, χρέος το οποίο καλύπτεται με έντοκο τύπωμα δολαρίων από την ιδιωτική Federal Reserve, που όλοι γνωρίζουμε ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες της.
Ο αφελής πληθυσμός έπρεπε να πιστέψει στο ψέμα της «Λάντεν-τρομοκρατίας», στο «χημικό οπλοστάσιο» του Σαντάμ, στους Ταλιμπάν του Αφγανιστάν που απειλούσαν την ελευθερία μας, στους «κακούς» Καντάφι και Άσαντ, στο πυρηνικό οπλοστάσιο των Αγιατολάχ.

Το αρχικό σχέδιο ψεμάτων της 11ης Σεπτεμβρίου συνεχίζεται με τις διάφορες παραλλαγές που αναφέρθηκαν μέχρι των ημερών μας. Εδώ και ένα χρόνο έχει εφευρεθεί η πανδημία του κορωναϊού. Τώρα πλέον δεν παραμονεύουν οι τρομοκράτες του Λάντεν ή του Καντάφι στις γειτονιές μας για να μας εξολοθρεύσουν και να απειλήσουν την «δημοκρατία» μας, έτσι ώστε οι φοβισμένοι άνθρωποι να μπορούν να περιοριστούν χωρίς αντίσταση στα δικαιώματα και στις ελευθερίες τους. Τώρα αντί του τρομοκράτη Λάντεν έχουμε τον ιό, ένα ιό που τον χαρακτήρισαν δολοφόνο, που όμως δεν είναι τίποτε άλλο από έναν ιό γρίπης (σύμφωνα με τον ΠΟΥ).

Είκοσι χρόνια μετά την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου και την καταστολή κάθε διαφωνούντος από τα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τους πραγματικούς τρομοκράτες, το επόμενο μέγα-ψέμα ήρθε για να καθοδηγήσει το κοπάδι εκεί που θέλουν να πάει. Η παγκόσμια ελίτ αντί των ισλαμιστών τρομοκρατών τώρα έχει άλλο σύμμαχο, το αόρατο τρομοκράτη Covid-19. Η πιθανότητα να σκοτωθούμε από αυτόν τον αόρατο τρομοκράτη είναι 0,1%, όση περίπου ήταν και η πιθανότητα να μας σκοτώσουν οι ορατοί τρομοκράτες.

Όμως ένεκα αυτού του «τεράστιου» κινδύνου πρέπει να περιοριστούν οι ελευθερίες μας, να εγκαταλείψουμε τα θεμελιώδη δικαιώματα μας, να φυλακιστούμε στα σπίτια μας, να μην μπορούμε να ταξιδέψουμε, να φοράμε μάσκες. Ακόμη και αν εμβολιαστεί όλος ο πληθυσμός, αυτές οι απαγορεύσεις και οι περιορισμοί είτε δεν θα αρθούν ή θα βρίσκονται πάντα στην φαρέτρα της άρχουσας τάξης εναντίον αυτών που διαμαρτύρονται και δεν υπακούουν.
Η παγκόσμια ελίτ δείχνει πλέον το πραγματικό της πρόσωπο, η μάσκα που φορούσε από τις αρχές του αιώνα έπεσε και εμφανίστηκε το πραγματικό πρόσωπο του διαβόλου που έχει στην υπηρεσία του κυβερνήσεις-ανδρείκελα.

Πλέον τα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης ως μπράβοι των παγκοσμιολόγων λογοκρίνουν κατάφωρα κάθε διαφωνία, αφαιρούν ξεδιάντροπα εναλλακτικές απόψεις για να διασφαλίσουν ότι θα σιωπήσει η βάσιμη κριτική στην επίσημη αφήγηση της επιδημίας.
Αν μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να φιμώσουν τον Τραμπ ακόμη και ως πρόεδρο, εξυπακούεται ότι μπορούν να το κάνουν με οποιονδήποτε από εμάς. Γιατί λογοκρίνονται επιστήμονες που αμφισβητούν την μαζική καραντίνα των υγιών ανθρώπων; Γιατί άνθρωποι που δεν παρουσιάζουν συμπτώματα πρέπει να ελέγχονται για μια ασθένεια που δεν έχουν; Γιατί πρέπει να είναι φυλακισμένοι στα σπίτια;
Γιατί να φοράμε μια μάσκα που δεν εμποδίζει τίποτε; Γιατί να κλείσουν εργοστάσια και επιχειρήσεις και να οδηγηθούν σε πτώχευση;

Όποιος το 2021 δεν θέτει αυτά τα ερωτήματα και πολλά άλλα, εξακολουθεί να πιστεύει στα ψέματα περί τρομοκρατίας του Λάντεν και του κακού λύκου Σαντάμ που έχει οικοδομήσει η παγκόσμια ελίτ, η οποία αναζητεί νέες δικαιολογίες για να παραμείνει στην εξουσία.
Είναι πραγματικά τρομακτικό και απειλητικό για το τι συμβαίνει, τι μας κάνουν και τι ανεχόμαστε.

Αν δεν λαχταρούμε να ζήσουμε ως υπήκοοι σε ένα κράτος που κυβερνάται από την παγκόσμια ελίτ, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να αντισταθούμε και να πολεμήσουμε εναντίον των εγκληματιών που μας επέβαλαν τις μάσκες, την ίδια ώρα που έπεσαν οι δικές τους.

Ήρθε η ώρα να επιλέξουμε χωρίς να πανικοβληθούμε από ιούς και μεταλλάξεις, η μόνη μετάλλαξη που είναι επικίνδυνη είναι ο ιός της άρχουσας τάξης.
Γ. Λιναρδής


Μοιραστείτε το στο Twitter !


" Δεν μου αρέσει ο πόλεμος, αλλά προτιμώ να τον κάνω νωρίτερα παρά αργότερα "  Ναπολέων


2021 copyright istos.net.gr