Ι.ΣΤ.Ο.Σ.

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΝ Η.Π.Α.

Η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης των Η.Π.Α. ολοκληρώθηκε «αισίως».
Την παρακολούθησαν 40 εκατομμύρια αμερικανοί τηλεθεατές, όμως ελάχιστοι θεατές. Η δικαιολογία ήταν η αποφυγή επεισοδίων. Δεν γνωρίζω πόσοι είναι αυτοί που πείθονται από την παραπάνω πρόφαση, όταν ήδη 25.000 πάνοπλοι εθνοφύλακες μετετράπησαν σε προσωπική φρουρά του νέου προέδρου, αποκαλύπτοντας μία εικόνα που ταιριάζει σε φουτουριστικό blockbuster της αμερικανικής κινηματογραφικής βιομηχανίας, της σημαντικότερης βιομηχανίας των Η.Π.Α. εφ’ όσον επιβάλλει τον δέοντα τρόπο ζωής.

Και πόσοι έχουν απομείνει να πιστεύουν κάτι τέτοιο όταν οι κοινωνικές εφεδρείες του παρακμιακού όχλου (antifa, συμμορίες μειονοτικών κλπ) που ειδικεύονται σε οργανωμένα επεισόδια, καταστροφές δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, λυντσαρίσματα και δολοφονίες, είναι φανερά στο πλευρό του νέου προέδρου.
Το γεγονός ότι ο ιστότοπος «antifa.com» οδηγεί απ’ ευθείας στο website του Λευκού Οίκου και μετέδωσε απ’ ευθείας την ορκωμοσία του Μπάιντεν και των συνεργατών του, ανεξάρτητα εάν οι φυσικοί αυτουργοί είναι μέλη της antifa ή όχι, σηματοδοτεί μία ξεκάθαρη κατάσταση (Ο τομέας antifa.com υπάρχει από το 1999 και έχει αλλάξει χέρια ουκ ολίγες φορές. Το περιεχόμενό του μέχρι πρόσφατα σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, περιοριζόταν σε ευρωπαϊκά αντί - φασιστικά ενημερωτικά δελτία, τα οποία ήταν διαθέσιμα στην αγγλική και την ολλανδική γλώσσα).

Επιπροσθέτως η επιστροφή της «αληθινής δημοκρατίας» στις Η.Π.Α. δεν χαιρετίστηκε από εργάτες, βιοπαλαιστές και αναξιοπαθούντες αμερικανούς. Το στίγμα έδωσαν η Jennifer Lopez, η οποία έφθασε στην Ουάσιγκτον με το ιδιωτικό της τζετ και μας έκανε μαθήματα ανθρωπισμού, ισότητας και δημοκρατίας, καθώς και η Lady Gaga.
Και οι δύο τους φάροι της διανόησης, των αξιών και του πολιτισμού. Το παρακμιακό σκηνικό ολοκληρώθηκε μέσω των δηλώσεων του ίδιου του νέου προέδρου, ή μάλλον της έλλειψης δηλώσεων.

Περιορίστηκε σε πολύ λιγότερα από τα βαρετά και τετριμμένα. Κανένα όραμα, κανένας πολιτικός σχεδιασμός, καμία προαγγελία, καμία (έστω) πρόθεση για κάτι καινούργιο, καμία ελπίδα. Τίποτε, παρά μόνο η βεβαιότητα της επιστροφής των Η.Π.Α. στην πρότερη κατάσταση, δηλαδή στο να εμπλέκεται και να επεμβαίνει στα ζητήματα των άλλων. Κατάσταση κατά την οποία οι Η.Π.Α. θα αυτολιβανίζονται ως η ισχυρότερη και κυρίαρχη χώρα με τον ρόλο που η φιλελεύθερη ελίτ γνωρίζει άριστα, αυτόν του νταβατζή.
Το σκηνικό ξεκαθαρίζει πλήρως με μία κλεφτή ματιά στους ανθρώπους που έχει επιλέξει(;) ο Μπάιντεν για να «κυβερνήσουν» τις Η.Π.Α.

Δεν θα επικεντρωθούμε στους πολλούς αφροαμερικανούς ή πολυεθνικής καταγωγής ή στους τρανσέξουαλ ή στις πολλές γυναίκες. Όλοι αυτοί θα κριθούν από το έργο τους κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Ας έχουμε όμως υπ’ όψη μας ότι η Υπουργός Οικονομικών Τζάνετ Γέλεν είναι η πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας (Federal Reserve), και ότι Πρόεδρος της Επιτροπής Kεφαλαιαγοράς είναι ο Γκάρι Γκένσλερ, πρώην τραπεζίτης της Goldman Sachs.
Επίσης Υπουργός Εσωτερικής Ασφαλείας είναι ο Αλεχάντρο Μαγιόρκας, γεννημένος στην Κούβα δικηγόρος, και θα είναι ο πρώτος Λατινοαμερικανός και ο πρώτος μετανάστης που θα ηγηθεί του υπουργείου, αν εγκριθεί ο διορισμός του. Ως επικεφαλής των Υπηρεσιών Ιθαγένειας και Μετανάστευσης επί προεδρίας Ομπάμα, ο Μαγιόρκας ηγήθηκε της εφαρμογής του προγράμματος "Ονειροπόλοι" (Dreamers), που επιτρέπει στους ανθρώπους που μεταφέρθηκαν παρατύπως στις ΗΠΑ ως παιδιά, να παραμείνουν στη χώρα.

Επίσης Διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών θα είναι η Αβρίλ Χέινς που υπηρέτησε ως αναπληρώτρια σύμβουλος εθνικής ασφαλείας επί Ομπάμα.
Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας θα είναι ο Τζέικ Σάλιβαν. Όταν ο Μπάιντεν ήταν αντιπρόεδρος του Ομπάμα, ο Σάλιβαν υπηρέτησε ως αναπληρωτής προσωπάρχης της πρώην υπουργού Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον.

Διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA) θα είναι ο Γουίλιαμ Μπερνς. Έχει υπηρετήσει 33 χρόνια ως διπλωμάτης των ΗΠΑ, διετέλεσε αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα.
Μία ωραία παρέα και μία ωραιότερη ατμόσφαιρα.

Τα στοιχεία που προαναφέραμε, μην εκπλαγεί κανείς, είναι εξαιρετικά ευχάριστα. Η νέα Τάξη αισθάνεται την ανάγκη να αποκαλύψει το αληθινό της πρόσωπο ή, τουλάχιστον να ανοίξει μερικά από τα χαρτιά που κρατάει στα χέρια της. Η ορκωμοσία ήταν μία επίδειξη στρατιωτικής ισχύος που απευθυνόταν στο εσωτερικό της χώρας.

Όποιος σηκώσει κεφάλι θα το κόψουμε. Τα νέα κοινωνικά σύνορα χαράχτηκαν από τη φιλελεύθερη ελίτ. Οι πατριώτες, οι εργάτες, οι βιοπαλαιστές, οι αγρότες, οι αναξιοπαθούντες γνήσιοι αμερικανοί έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούνται ως έθνος και παίρνουν μαζικά τις θέσεις τους.

Για ό, τι συμβαίνει πλέον στις Η.Π.Α. δεν είναι υπεύθυνος ο Τράμπ αλλά η φιλελεύθερη ελίτ, οι συμμορίες και το παρασιτικό κεφάλαιο.
Ευελπιστούμε σύντομα σε ένα παρόμοιο κοινωνικό σκηνικό και στα Ευρωπαϊκά κράτη.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΥΔΟΥΝΑΣ 

Mοιραστείτε το 


"Δεν μου αρέσει ο πόλεμος, αλλά προτιμώ να τον κάνω νωρίτερα παρά αργότερα" Ναπολέων


2021 copyright istos.net.gr