Ι.ΣΤ.Ο.Σ.

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΣΗΨΑΙΜΙΑ

Σημείο 1: Πριν λίγους μήνες βιώσαμε μια προσπάθεια εισβολής στην συνοριακή γραμμή του Έβρου.
Μπορεί οι εισβολείς να ήταν άοπλοι, αλλά η εισβολή ήταν καλά σχεδιασμένη υποβοηθούμενη και υποκινούμενη από το τουρκικό κράτος, κάτι που δεν παραδέχθηκε ποτέ ανοικτά, αλλά και που δεν έκρυψε ποτέ, σε μιαν άνευ προηγουμένου προκλητική και επιθετική ενέργεια, προς την Ελλάδα.

Σημείο 2: Πριν λίγα εικοσιτετράωρα, η Ελληνική δικαιοσύνη (?) τιμώρησε με ποινή φυλάκισης 26 μηνών με αναστολή, χωρίς κανένα ελαφρυντικό, τον κτηνοτρόφο από τις Φέρες του Έβρου, που σταμάτησε τους Τούρκους, οι οποίοι είχαν μπει παράνομα στη χώρας μας, και συνεπλάκη μαζί τους.

Σημείο 3: Πριν ένα περίπου έτος, το πανελλήνιο συγκλονίστηκε από την σύλληψη δύο Ελλήνων στρατιωτικών από το τουρκικό κράτος, με την κατηγορία της κατασκοπίας. Οι τούρκοι ισχυρίστηκαν ότι συνέλαβαν τους Έλληνες, λίγα μέτρα μέσα στο έδαφος τους. Πολλά ακούσαμε τότε για την περίεργη αυτή υπόθεση, η ουσία πάντως παραμένει ότι για την υποψία της κατασκοπείας, κρατήθηκαν για μήνες σε φυλακές υψίστης ασφαλείας και το Ελληνικό κράτος ταπεινώθηκε, ξανά.

Σημείο 4: Πριν λίγες ημέρες, η ΕΥΠ, εξάρθρωσε έναν κατασκοπικό πυρήνα δύο ατόμων, ενός γραμματέα του τουρκικού Προξενείου στην Ρόδο και ενός ναυτικού σε πλοίο γραμμής γύρω από το Καστελόριζο. Οι κατασκοπικές ενέργειες έγιναν αντιληπτές τον περασμένο Αύγουστο, όταν ο ελληνικός και ο τουρκικός στόλος ήταν ο ένας απέναντι από τον άλλο στο Αιγαίο, και με το Oruc Reis να προκαλεί συνεχώς εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων. Ο ναυτικός, με καταγωγή από την Ροδόπη και σπουδές στην Θεσσαλονίκη, ομολόγησε ότι διενεργούσε κατασκοπία και μάλιστα δήλωσε: «Ό,τι έκανα το έκανα για τη μητέρα πατρίδα την Τουρκία».
Η Ελληνική δικαιοσύνη (?) τον άφησε ελεύθερο, όπως και τον υπάλληλο του Προξενείου !!!

Εξετάζοντας αυτά τα αντιπροσωπευτικά και μόνο, δείγματα της πολιτικής των ημερών μας, μπορούμε με ασφάλεια να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι η χώρα πάσχει από βαρύτατης μορφής σηψαιμία.

Τι μας λέει η ιατρική για την σηψαιμία;
"Οι λοιµώξεις που συνδέονται µε την παρουσία βακτηρίων ή µυκήτων στο αίµα αποτελούν ένα από τα κύρια αίτια νοσηρότητας και θνησιµότητας. Η σηψαιµία προκύπτει όταν τα βακτήρια που ευρίσκονται στην κυκλοφορία πολλαπλασιάζονται µε ρυθµό που υπερτερεί του ρυθµού αποµάκρυνσής τους από τα φαγοκύτταρα.
Εάν η σηψαιμία εξελιχθεί σε σηπτικό σοκ, παρατηρείται σημαντική πτώση στην αρτηριακή πίεση και είναι υπαρκτός ο κίνδυνος θανάτου. Εάν ο ασθενής λάβει την κατάλληλη αντιµικροβιακή θεραπεία στην πρώτη ώρα της διάγνωσης, το ποσοστό επιβίωσης ανέρχεται σε 80%. Το ποσοστό αυτό ελαττώνεται κατά 7,6% για κάθε ώρα που περνάει".

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι στο αίμα της χώρας, υπάρχει ισχυρή παρουσία ανθελληνικών βακτηρίων, που σαφώς πολλαπλασιάζονται µε ρυθµό που υπερτερεί του ρυθµού αποµάκρυνσής τους από τα φαγοκύτταρα.

Ως "βακτήρια" μπορούμε να αναγνωρίσουμε:
 
• την υπόδουλη πολιτική που ακολουθούν όλες οι κυβερνήσεις (θυμίζω ότι άλλοι κυβερνούσαν στην περίπτωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών κι άλλοι τώρα στην περίπτωση κατασκοπίας των τούρκων)

• την αυτοκαταστροφική τακτική αφελληνισμού της συνειδήσεως των πολιτών

• την αυτοκτονική και συστηματική απαξίωση των ελληνικών αξιών και την ταυτόχρονη θεοποίηση κάθε ξενόφερτου τρόπου ζωής αλλά και διακυβέρνησης

• την νομοθεσία για προκλητική δίωξη των Ελλήνων για τα ψευδεπίγραφα εγκλήματα του ρατσισμού, της ρατσιστικής βίας, της ξενοφοβίας.

• Τις πολιτικές που προωθούν κυβερνητικοί κύκλοι εναντίον φαινομένων που ονομάζουν «νατιβισμούς» θέλοντας να δώσουν το στίγμα ότι θα διωχθεί όποιος «αναχρονιστικά» θα αντισταθεί στον εποικισμό της χώρας.

Και ως "φαγοκύτταρα" μπορούμε να αναγνωρίσουμε τους Έλληνες πολίτες, που παρακολουθούν την καθημερινή μετατροπή σε έγκλημα, της αγάπης για την Πατρίδα, για την Σημαία, για την ιστορία και την Ορθοδοξία.

Οι Έλληνες πρέπει να κάνουμε μια βαθιά ενδοσκόπηση, μιαν αποτελεσματική αυτοκριτική και να αποδεχθούμε την πραγματικότητα. Είμαστε σε πόλεμο. Σε έναν ιδιότυπο μεν αλλά όχι νέου τύπου πόλεμο. Δεν είναι καινούργια φαινόμενα, αυτές οι συστηματικές τακτικές παραπλάνησης από τον εχθρό.
Από τον Αύγουστο του 1976 και το επεισόδιο του «Χόρα» έχει εισαχθεί στην πολιτική ζωή η έννοια του «μη πόλεμος» που είχε πει τότε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Μια κατάσταση δηλαδή, ανάμεσα στον πόλεμο και στην ειρήνη, αλλά τίποτε από τα δύο.
Στην πρόσφατη ιστορία, πρώτος ο Μάο Τσε Τουνγκ είχε πει ότι: «η διπλωματία είναι αναίμακτος πόλεμος και ο πόλεμος αιματηρή διπλωματία».

Με αυτούς τους ρυθμούς ολικού αφελληνισμού, φοβίας απέναντι στους τούρκους, δουλείας απέναντι σε διεθνή οικονομικά συμφέροντα, εποικισμού της χώρας και εθνικής συνειδησιακής λοβοτομής, θα καταλήξουμε σε τραγωδία. Ο δρόμος για την απώλεια εθνικού εδάφους, περνά από την πλατεία της απώλειας εθνικής συνειδήσεως
.

Οι Έλληνες δεν έχουμε ανάγκη να αποδείξουμε σε κανέναν τον ανθρωπισμό μας. Δεν έχουμε ανάγκη καμίας νομοθεσίας να μας σωφρονίσει περί ρατσιστικών ουτοπιών. Δεν είμαστε νέοι σε αυτό τον κόσμο. Κατοικούμε στην ούγια Ανατολής και Δύσεως για περισσότερα από 4.000 χρόνια. Έχουμε έλθει σε επαφή μέσα από στρατιωτικές και εμπορικές επιχειρήσεις με όλους τους λαούς και μέσω τεχνών και πολιτισμού με όλο το πνεύμα του Ανθρώπου και έχουμε διαπρέψει.

Η ιατρική μας λέει ότι για κάθε χαμένη ώρα θεραπείας, μειώνονται τα ποσοστά ίασης κατά 7.6%. Πόσο άραγε έχουν μειωθεί τα ποσοστά ίασης του Ελληνισμού με χαμένες ολόκληρες δεκαετίες;

Είναι άραγε ο θάνατος του Ελληνισμού το μη αναστρέψιμο αποτέλεσμα της σηψαιμίας του Έθνους μας;
Εγώ πιστεύω ότι όχι. Ο κίνδυνος είναι βέβαια πολύ μεγάλος και ο θάνατος καραδοκεί. Το αίμα μας μολύνθηκε και ο οργανισμός μας πάσχει από σηψαιμία.

Αλλά δεν μας έχει καταγράψει η παγκόσμια ιστορία σαν «τρελλοαίματους» χωρίς λόγο.

Κρίτων

Mοιραστείτε το 

Δεν μου αρέσει ο πόλεμος, αλλά προτιμώ να τον κάνω νωρίτερα παρά αργότερα.
Ναπολέων

2020 copyright istos.net.gr