Ι.ΣΤ.Ο.Σ.

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ
ΤΟΥ ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ

Τα διεθνή ΜΜΕ προβάλλοντας το προτεινόμενο υπουργικό συμβούλιο του νεοεκλεγμένου (κατά πάσα πιθανότητα) προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, υποστηρίζουν την άποψη ότι πρόκειται περί ενός ποικιλόμορφου επιτελείου το οποίο απαρτίζεται από γυναίκες, Αφροαμερικανούς και Λατίνους που καταλαμβάνουν καίριες θέσεις της κρατικής διοίκησης, κάτι που υποτίθεται ότι υποδηλώνει κοινωνική πρόοδο και δικαιοσύνη.
Στην πραγματικότητα όμως πρόκειται περί ενός επιτελείου που αποτυπώνει και αποκαλύπτει την ταυτότητα του σιωνιστικού ιμπεριαλισμού και του βαθέως κράτους της Ουάσιγκτον.

Χαρακτηριστικά είναι τα διθυραμβικά σχόλια των New York Times περί αυτής της ποικιλομορφίας: «Σε αντίθεση με το υπουργικό συμβούλιο του Τραμπ, το οποίο είναι τόσο λευκό και αρσενικό όσο κανένα άλλο υπουργικό συμβούλιο τα τελευταία 40 χρόνια, ο κατάλογος των κορυφαίων συμβούλων του Τζο Μπάιντεν υπόσχεται να αντικατοπτρίζει τις ευαισθησίες του 21ου αιώνα». Οι New York Times ισχυρίζονται ότι το νέο υπουργικό συμβούλιο «μοιάζει με την Αμερική», δηλαδή την αντικατοπτρίζει φυλετικά και κοινωνικά.

Ας δούμε όμως ποιοι είναι αυτοί οι «πρωταθλητές» της φυλής, του φύλου και της κοινωνικής προόδου που έχει ανακοινώσει ο Μπάιντεν ότι θα διορίσει στο επιτελείο του.

Ο Alejandro Mayorkas πρόκειται να διοριστεί ως ο πρώτος Λατίνος που θα ηγηθεί του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας. Όταν ήταν αναπληρωτής του ίδιου υπουργείου την περίοδο 2013-2016 κλείδωνε σε φυλακές-κλουβιά τους χιλιάδες Λατίνους λαθρομετανάστες μέχρι της απέλασης τους από το έδαφος των ΗΠΑ.

Η Avril Haines, πρώην αναπληρωτής διευθυντής της CIA, γίνεται η πρώτη γυναίκα που θα ηγηθεί αυτής της μυστικής υπηρεσίας. Η Haines έδρεψε δάφνες επί προεδρίας Ομπάμα αφού είχε οργανώσει πρόγραμμα drones για να δολοφονούνται μη αρεστοί στις ΗΠΑ πολιτοφύλακες και αντάρτες σε αφρικανικές και ασιατικές χώρες.
Το πρόγραμμα αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο, ως παράπλευρες απώλειες, χιλιάδων αθώων πολιτών σε αυτές τις χώρες (κυρίως Αφγανιστάν, Ιράκ, Σουδάν, Νιγηρία, Σομαλία).

H Janet Yellen, πρώην διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Fed, θα αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών. Επί Ομπάμα είχε συμβάλλει καθοριστικά στην οικονομική πολιτική της ποσοτικής χαλάρωσης, μια πολιτική που αύξησε καθοριστικά το δημόσιο χρέος και φτωχοποίησε τον αμερικανικό λαό, ευνοώντας τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα των σιωνιστών πλουτοκρατών.

Η αφροαμερικανίδα Linda Thomas-Greenfield θα γίνει πρέσβης στον ΟΗΕ. Η Thomas-Greenfield στο παρελθόν είχε εργαστεί στο υπουργείο Εξωτερικών, ο τομέας καθηκόντων της ήταν η κατάρτιση προγραμμάτων εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου φτωχών χωρών της Αφρικής και Λατινικής Αμερικής προς όφελος των πολυεθνικών αμερικανικών εταιριών.

Ο Antony Blinken θα τοποθετηθεί υπουργός Εξωτερικών. Είναι συνιδρυτής της εταιρίας συμβούλων WestExex Advisors, μια εταιρία που συνεργάζεται με τις ισραηλινές και τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και έχει βοηθήσει με προγράμματα στην ανάπτυξη των μηχανισμών λογοκρισίας της Google.

O John Kerry που αναλαμβάνει σύμβουλος του Μπάιντεν για την «κλιματική αλλαγή», στο παρελθόν είχε υποστηρίξει με θέρμη την «αραβική άνοιξη», την επέμβαση στην Συρία και σχεδόν όλες τις στρατιωτικές επεμβάσεις των ΗΠΑ εναντίον μη αρεστών καθεστώτων σε όλο τον κόσμο.

Οι ανωτέρω αναφερόμενοι είναι όλοι υπηρέτες του αμερικανοσιωνιστικού κατεστημένου και ιμπεριαλισμού, ουδόλως έχουν κάτι κοινό με τον αμερικανικό λαό, με τα συμφέροντα του ή το χρώμα του δέρματος του, με το φύλο του ή τον γενετήσιο προσανατολισμό του.

Η πολιτική του Τζο Μπάιντεν θα είναι να τροφοδοτήσει τις αγορές, τα σιωνιστικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα με πολέμους και θάνατο, όπως μια ατμομηχανή ατμού τροφοδοτείται με κάρβουνο.
Ο Μπάιντεν προσπαθεί να παρουσιαστεί ως εκπρόσωπος της ευρείας μάζας της αμερικανικής κοινωνίας, στην πραγματικότητα εκπροσωπεί τον πλούτο της διεθνούς σιωνιστικής νομενκλατούρας.

Νίκησε λοιπόν η «δημοκρατία» στις ΗΠΑ; Ναι νίκησε, αυτό που ονομάζουν «δημοκρατία» οι σιωνιστές καπιταλιστές και ιμπεριαλιστές.

Γ. Λιναρδής

Μοιραστείτε το στο Twitter !

Στην πολιτική ζωή πρέπει να είσαι επιθετικός. Όταν κάποιος αμύνεται, έχει ήδη χάσει.
Φρανσουά Μιττεράν

2020 copyright istos.net.gr