Ι.ΣΤ.Ο.Σ.

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ

Ο δολοφονηθείς πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζον Φιτζέραλντ Κέννεντυ, αποτελεί μιαν εμβληματική προσωπικότητα της Αμερικανικής και παγκόσμιας πολιτικής ιστορίας. Πολλά μπορεί κανείς να του χρεώσει σαν λάθη, αλλά λάθη κάνει μόνο όποιος δεν τολμά.

Στο video που παραθέτουμε, ο JFK, τολμά όσο κανένας άλλος πολιτικός. Το video αυτό έχει σήμερα, 5/11/2020 ιδιαίτερη σημασία, αφού οι ΗΠΑ έχουν κατρακυλήσει πολλά σκαλιά πολιτικής, και όχι μόνο, αξιοπρέπειας και αξιοπιστίας από την εποχή εκείνη, παρασύροντας μαζί τους στην κατρακύλα, σαν σακούλες με ψώνια, τους ευρωπαίους συμμάχους τους.

Εκείνοι που κινούν τα νήματα αντικατέστησαν (και αντικαθιστούν) ακόμη και με δολοφονίες, όποιους αρνήθηκαν (και αρνούνται) να έχουν τον ρόλο μαριονέτας και θέλησαν να διατηρήσουν την πολιτική τους ελευθερία. Τους αντικατέστησαν με Προέδρους τηλεπερσόνες, με Πρωθυπουργούς εξαρτημένους από βίτσια, με πολιτικούς ηγέτες στα πρόθυρα του Αλτσχάιμερ.

Το κυριότερο πρόβλημα με ηγέτες όπως ο JFK, δεν ήταν η προσωπικότητά τους, δεν ήταν ο δυναμισμός και το όποιο καινοτόμο πολιτικό πρόγραμμά τους. Το κυριότερο θέμα, αυτό που οι κινούντες τα νήματα δεν μπορούσαν να προσπεράσουν σε εκείνες τις ηγετικές φυσιογνωμίες, που εξοντώθηκαν, ήταν το όραμά τους.

Και ειδικότερα η δυναμική του οράματός τους, προβαλλόμενη στις ευρείες μάζες. Αυτό ήταν το επικίνδυνο, αυτό ήταν που δεν μπορούσαν να αφήσουν ανεξέλεγκτο.

Ηγέτες που εμπιστεύονταν τον Λαό τους, που ήθελαν να προστατεύσουν το Έθνος και να διατηρήσουν αξίες και παραδόσεις, έπρεπε -και πρέπει- να εκλείψουν. Αυτός είναι ο κοινός παρανομαστής. Και είναι ιστορικής και πανανθρώπινης εμβελείας και όχι πολιτικής ή κομματικής.

Οι ΗΠΑ, αποτελούν σήμερα το ιστορικό ανάλογο των πάλαι ποτέ αυτοκρατοριών. Είναι μια αυτοκρατορία με δημοκρατικό γλάσο, το οποίο όμως έχει πια μπαγιατέψει και γεμίσει με σχισμές, μέσα από τις οποίες, διαφαίνεται πλέον καθαρά, το κακής ποιότητος γλύκισμα.

Αυτά που συμβαίνουν στις Αμερικανικές εκλογές, είναι χαρακτηριστικά. Ασχέτως ποιόν υποψήφιο θα υποστηρίζατε, τα γεγονότα των εκλογών είναι απογοητευτικά.

Χρηματικοί πακτωλοί έχουν διατεθεί και από τους δυο κύριους αντιπάλους.
Πρώτος στόχος να αποσοβηθεί οποιαδήποτε τρίτη φωνή.
Στην υποτιθέμενη κορωνίδα της δημοκρατίας, σε μια χώρα 330 εκατομμυρίων κατοίκων, δεν σας κάνει εντύπωση ότι δεν υπάρχει τρίτο κόμμα που να διεκδικεί την εξουσία;
Δεύτερος στόχος ο εκφοβισμός και η παραπληροφόρηση. Χιλιάδες χιλιάδων κατευθυνόμενων «οπαδών» σε όλες τις ΗΠΑ, κυνηγούν, βρίζουν, καταστρέφουν, λεηλατούν, απειλούν και προπηλακίζουν όποιον υποστηρίζει τον Τραμπ, εδώ και πέντε χρόνια. Και αυτό γίνεται στο όνομα της ελευθερίας της γνώμης!

Για τις εν εξελίξει εκλογές στις ΗΠΑ έχουν καταγραφεί τέρατα και σημεία. Για παράδειγμα στο Michigan βρέθηκαν κάλπες με ψηφοδέλτια στα σκουπίδια! Επίσης καταγγέλλονται περιπτώσεις όπου φαίνονται να έχουν ψηφίσει άνθρωποι γεννημένοι το 1850! Στην Washington, D.C. η αστυνομία συγκρούεται με διαδηλωτές που εν ώρα εκλογών προσπαθούν να αποτρέψουν την ψηφοφορία!
Οπαδοί του κινήματος BLM μαχαιρώνουν οπαδούς του Τράμπ στην Νέα Υόρκη, στην Φιλαδέλφεια, στο Πόρτλαντ και αλλού και καίνε την Αμερικανική Σημαία! Στο Ντιτρόιτ στα εκλογικά κέντρα, αρνούνται να υπάρχουν παρατηρητές του κόμματος των Ρεπουμπλικάνων στην καταμέτρηση των ψήφων!
Επίσης καταγγελίες λένε ότι στο Ντιτρόιτ, ψήφισαν 2.500 νεκροί και υπάρχουν περισσότεροι από 5.000.000 διπλοεγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους! Στην Μινεσότα, σε σύνολο πληθυσμού 5.680.000 μέτρησαν 5.100.000 ψήφους!
Και οι καταγγελίες συνεχίζονται…

Εδώ θέλω να θυμίσω, πόσες φορές οι ΗΠΑ στο αμαρτωλό παρελθόν τους, αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν κυβερνήσεις άλλων κρατών για το 1/10 των παρανομιών που μόλις αναφέραμε. Τελικά φαίνεται ότι και στις Αμερικανικές εκλογές θα έπρεπε να υπάρχουν παρατηρητές του ΟΗΕ.

Αυτό είναι το κράτος που καταγγέλλει τον Καντάφι, τον Άσσαντ, ακόμη και τον Πούτιν (αλλά όχι τον Ερντογάν) για έλλειψη δημοκρατικής διακυβέρνησης. Που καταγγέλλει την Κίνα για ρατσιστική αντιμετώπιση της μουσουλμανικής μειονότητας. Αυτό είναι το κράτος που επιβάλλει σε όλο τον πλανήτη την δημοκρατία μέσω των όπλων!

Στις ΗΠΑ δεν υπάρχει πια δημοκρατία. Έχει μείνει μόνο ένα δημοκρατικό φάντασμα, μια αποτύπωση του παρελθόντος πάνω σε έναν τοίχο, ακριβώς όπως είχε μείνει μόνον η σκιά εκείνου του Ιάπωνα που ανέβαινε μια σκάλα, μετά τη βόμβα στην Χιροσίμα.

Προφανώς ζούμε ιστορικές στιγμές. Το τέλος της κυριαρχίας των ΗΠΑ έχει αρχίσει να διαφαίνεται, καθότι αυτή ακριβώς η κυριαρχία στηρίχθηκε στο «δημοκρατικό αφήγημα» και στην «υπεράσπιση της ελευθερίας» από την μεγάλη αυτή δύναμη.
Κάτι που δεν μπορούν πλέον να εγγυηθούν ούτε για την ίδια τους την επικράτεια. Τώρα ή θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουν το κυριαρχικό τους πρόσημο (αλλά με τι άραγε) ή σταθερά θα μειώνεται η επιρροή τους.


Mοιραστείτε το στο Twitter !

Δεν μου αρέσει ο πόλεμος, αλλά προτιμώ να τον κάνω νωρίτερα παρά αργότερα.
Ναπολέων

2020 copyright istos.net.gr