Ι.ΣΤ.Ο.Σ.

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

“ΤΙΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ” από την κατάσταση στη Γαλλία ;
(Μια εναλλακτική ματιά)

Η ερωτηματική φράση «τις ωφελείται;» («Cui bono?») ειπώθηκε από τον Μάρκο Τύλλιο Κικέρωνα στον δικανικό λόγο του «Υπέρ Ρόσκιου Αμερινού», για την υπεράσπιση του φερομένου ως πατροκτόνου Σέξτου Ρόσκιου ενός Ρωμαίου πολίτη από τον δήμο της Αμέριας. Στην παροιμιώδη πλέον αυτή φράση αποτυπώνεται απόλυτα η πλέον ουσιώδης εξεταστική προσέγγιση που οφείλουμε για κάθε ατομικό ή συλλογικό πρόβλημα. Έτσι, θα προβούμε στην έλλογη χρήση της και για την απάντηση των ερωτημάτων περί του εξελισσόμενου τρομοκρατικού δρωμένου στην Γαλλία, με τον σφαγιασμό Γάλλων Χριστιανών από μουσουλμάνους δράστες.

Αυτό που κατ΄ αρχάς και κατ’ αρχήν ζητείται είναι μια ολότελα απλή ερώτηση: Νομίζει κανείς ότι οι Γάλλοι ηγέτες είναι απλά ηλίθιοι, αυτοκτονικοί ή αφελείς; Εκτιμάται με μείζονα βεβαιότητα ότι ούτε ηλίθιοι, ούτε αυτοκτονικοί, ούτε αφελείς είναι. Στην πραγματικότητα, χρησιμοποιούν μια καλά δοκιμασμένη σκοτεινή τεχνική «μαύρων επιχειρήσεων» εκδηλούμενη ως τρομακτική συγχορδία πρακτικών όπως οι ακόλουθες:
• Διήθηση και διείσδυση πρακτόρων σε μια ψευδο-ισλαμική ή ισλαμική συμμορία περιθωριακών μαχαιροβγαλτών (κυριολεκτικά!)
• Διατήρησή τους υπό στενό έλεγχο, φαινομενικά για «αντιτρομοκρατικούς» σκοπούς
• Προσπάθεια προώθησης μέσα στην ομάδα, μιας μικρής “υποστηρικτικής ομάδας” από έμπιστους κρατικούς πληροφοριοδότες. • Συστηματική εργασία από τους αναλυτές και σχεδιαστές των κρατικών υπηρεσιών με βάση την ακόλουθη ερώτηση: «Πώς θα μπορούσαμε να οδηγήσουμε αυτούς τους ψυχοπαθείς σε μιαν αιματηρή τρομοκρατική πράξη με τον επιτυχέστερο τρόπο;»
• Εκτέλεση του σχεδίου μόλις αποφασιστεί, οργανώνοντας μια διαδεδομένη δημοσίευση με … φανταστικά προσβλητικές και υβριστικές καρικατούρες.
• Πολύπλευρη και επίμονη καταγγελία του Ισλάμ, αμέσως μόλις κτυπήσουν οι κατευθυνόμενοι «στρατευμένοι» … μαχαιροβγάλτες – ανδρείκελα. • Συνακόλουθη εξοργιστική πρόκληση ενάντια στο μεγαλύτερο μέρος του τεράστιου μουσουλμανικού κόσμου, οπότε το Καθεστώς μπορεί να είναι βέβαιο ότι η κατ΄ αυτό «ευκταία» διαδικασία ξεκίνησε και θα συνεχιστεί από μόνη της. Τώρα οι «αρμόδιοι» υπάλληλοι των Διεθνών Επικυριάρχων μπορούν να … χαλαρώσουν και να απολάυσουν τα παράγωγα των έργων τους.

Κατόπιν η πολύμορφη και πολυεπίπεδη μηχανή της εκάστοτε κυβερνητικής προπαγάνδας θα δηλώνει ασταμάτητα ότι το Ισλάμ είναι ασυμβίβαστο με τον «δυτικό πολιτισμό» (ότι κι αν σημαίνει πλέον αυτός ο «πολιτισμός» το 2020, από τον … Καρτέσιο, μέχρι την / τον αμφίφυλο αηδό Κοντσίτα Βουρστ …) : Χύνονται με σπαρακτικό τρόπο μερικά κροκοδείλια δάκρυα όταν οι ψυχοπαθείς μαχαιροβγάλτες δολοφονήσουν έναν εντελώς αθώο παρευρισκόμενο Χριστιανό …ιθαγενή. Κατόπιν ανακοινώνεται μια νέα «σταυροφορία» ενάντια στον «Ισλαμισμό» (δηλαδή επίσης ενάντια σε έναν αόριστο και πράγματι χωρίς ουσιώδες νόημα όρο!). Παράλληλα κατηγορούνται, συκοφαντούνται και καταργούνται μεθοδικά όλες οι αληθινές μουσουλμανικές κοινότητες και ιδέες, εξορκίζεται ο …. «Ισλαμοφασισμός» (προωθούμενος καινοφανής σκόπιμος όρος), ενώ κάποιοι «άγνωστοι» πάτρονες συνεχίζουν να εξοπλίζουν, εκπαιδεύουν, χρηματοδοτούν και κατευθύνουν τους «τρομοκράτες» που έχουν πλέον καταστεί οι δικοί τους, οι προσωπικοί, ιδιόκτητοι μαχαιροβγάλτες τους.

Λοιπόν, τις ωφελείται ; Όποιος γνωρίζει στοιχειωδώς τις ισχύουσες πολιτικές πραγματικότητες στη Γαλλία αντιλαμβάνεται αμέσως τα διαφαινόμενα συμφέροντα όλων αυτών των πράξεων και ποιος «ισχυρός» μπορεί να βρίσκεται πίσω από αυτό : η φιλοσιωνιστική δομή εξουσίας στη Γαλλία που διαθέτει απόλυτο έλεγχο επί του Προέδρου Μακρόν και ολόκληρης της πολιτικής τάξης, συμπεριλαμβανομένης και της Μαρίν Λεπέν.
Αυτό είναι ένα νέο φαινόμενο, μια νέα ιδεολογία και μια νέα στρατηγική, που τροφοδοτεί αριστοτεχνικά οποιαδήποτε «εθνικιστική» - «δεξιά» - «πατριωτική» ιδεολογία με τις «παραδοσιακές ιουδαιοχριστιανικές αξίες» για την προάσπιση της … Δύσης. Όπως ακριβώς λειτουργούν οι «Νεοσυντηρητικοί» στις ΗΠΑ, που τελικά δεν είναι καθόλου συντηρητικοί.

Εδώ ακριβώς βρίσκεται η δαιμονική «τελειότητα» του όλου καλοσκηνοθετημένου δρωμένου : σε μια κοινωνία όπως η Γαλλική, οι συντονιστές δεν χρειάζεται καν να μικροδιαχειριστούν τις ψεύτικες και ψευδεπίγραφες σημαίες τους: Υπάρχουν πολυάριθμοι αμόρφωτοι και δολοφονικοί ψευδο-μουσουλμάνοι μαχαιροβγλατες, αλλά και αρκετοί παθιασμένοι αντιθρησκευτικοί-αρνησίθρησκοι «κοσμικοί» που θα ήθελαν με χαρά να προσβάλλουν παντοιοτρόπως τους πιστούς. Έτσι φαίνεται «αναπόφευκτο» πως θα συμβεί ένα είδος βίαιης κοινωνική έκρηξης.

Αυτή τη στιγμή, εν μέσω της καταρρέουσας οικονομίας, της μαζικής εισροής τεραστίων πληθυσμιακών κυμάτων τριτοκοσμικών ανθρώπων, ανεπιθύμητων και μη προσαρμόσιμων μεταναστών, αλλά και των συνακόλουθων κοινωνικών εντάσεων, το γαλλικό Καθεστώς αντιμετωπίζει βαθύτατα προβλήματα. Αν προστεθεί σε αυτά η πανδημία COVID που προσέθεσε και τον θυμό στο χάος, καθώς και μια πλήρης έλλειψη επιτυχιών εξωτερικής πολιτικής βλέπουμε αμέσως γιατί αυτό το Καθεστώς χρειαζόταν οπωσδηποτε ότι θα μπορούσε να ονομαστεί «πατριωτική αντίδραση».

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε την καλά δοκιμασμένη στον χρόνο μέθοδο για να τρομάξει ο ιθαγενής πληθυσμός, ώστε να περιπέσει σε κατάσταση κατατονικής αποδοχής όλων των κυβερνητικών επιλογών και να αποδέχεται οτιδήποτε στο όνομα της «ασφάλειας».

Τα βλέπουμε τώρα στη Γαλλία, τα είδαμε στην Βρετανία και στο Βέλγιο. Και έτσι γινόμαστε όλο και πιό σίγουροι, πως δούμε πολύ περισσότερες τέτοιες σφαγές στο μέλλον. Ο μόνος τρόπος να σταματήσουν πραγματικά αυτές οι «τρομοκρατικές» επιθέσεις είναι να δείξουμε στους χορηγούς τους ότι γνωρίζουμε ποιοι είναι και καταλαβαίνουμε τι κάνουν, οπότε τους συμφέρει να πάψουν.

Δυστυχώς φαίνεται πως σύντομα οι επιθέσεις αυτές θα συνεχιστούν.

ΚΑΤΩΝ 

Μοιραστείτε το στο Twitter !

Στην πολιτική ζωή πρέπει να είσαι επιθετικός. Όταν κάποιος αμύνεται, έχει ήδη χάσει.
Φρανσουά Μιττεράν

2020 copyright istos.net.gr